Majalah Desainer
Majalah Desainer
Proyek Tipografi

Reflexio

Proyek Tipografi Proyék typographic eksperimen sing nggabungake refleksi ing pangilon kanthi huruf kertas sing dipotong dening salah sawijining sumbu. Iki nyebabake komposisi modular sing nalika foto menehi gambar 3D. Proyek kasebut nggunakake kontradiksi sihir lan visual kanggo transit saka basa digital menyang jagad analog. Konstruksi huruf ing pangilon nggawe kasunyatan anyar kanthi refleksi, sing ora kayekten lan kabeneran.

Identitas Perusahaan

Yanolja

Identitas Perusahaan Yanolja minangka platform informasi perjalanan basis Seoul sing tegese "Hei, Ayo muter" nganggo basa Korea. Logotype dirancang nganggo font san-serif supaya bisa menehi kesan sing gampang, praktis. Kanthi nggunakake huruf cilik luwih bisa ngirim gambar sing lucu lan irama dibandhingake kanggo kasus ing ndhuwur. Spasi ing antarane saben huruf diubah maneh supaya ora ilusi optik lan nambah kabisan sanajan ing ukuran logotype. Kita milih warna-warna neon sing cerah lan cerah lan nggunakake kombinasi pelengkap kanggo ngirim gambar sing nyenengake lan popping.

Buku Pertanian

Archives

Buku Pertanian Buku kasebut dikategorikaké kanggo tetanèn, wong-wong sing dadi penguripan, bidang pertanian, kebijakan pertanian lan kebijakan pertanian. Kanthi desain sing dikategorikaké, buku luwih cocog karo panjaluk estetika wong. Supaya luwih cedhak file, tutup buku terlampir wis dirancang. Pembaca mung bisa mbukak buku kasebut sawise nyuwek. Keterlibatan iki supaya para pamaca ngalami proses mbukak file. Kajaba iku, sawetara simbol pertanian lawas lan ayu kayata Suzhou Code lan sawetara typografi lan gambar sing digunakake ing jaman tartamtu. Dheweke rekombinasi lan didhaptar ing tutup buku.

Branding

Co-Creation! Camp

Branding Iki minangka desain logo lan merek kanggo acara "Co-Creation! Camp", sing didhawuhi wong babagan revitalisasi lokal kanggo mbesuk. Jepang ngadhepi masalah sosial sing durung nate umume kayata kelahiran, asor warga, utawa depopulasi ing wilayah kasebut. "Co-Creation! Camp" digawe kanggo ijol-ijolan informasi lan saling mbantu ngluwihi macem-macem masalah kanggo masarakat sing melu industri pariwisata. Manéka warna minangka simbol kanggo karep saben wong, lan iki nimbulaké pirang-pirang ide lan ngasilake luwih saka 100 proyek.

Kemasan Kemasan

5 Principles

Kemasan Kemasan 5 Prinsip kasebut minangka seri bungkusan permen sing lucu lan ora biasa kanthi corak. Asale saka budaya pop modern dhewe, utamane budaya pop internet lan meme internet. Saben desain paket kalebu karakter sing gampang dingerteni, wong bisa ana hubungane (Muscle Man, Cat, Lovers lan sapiturute), lan seri 5 petikan inspirasi utawa lucu sing ringkes babagan dheweke (mula iku jeneng - 5 Prinsip). Akeh kuotasi uga duwe sawetara referensi pop-budaya. Prasaja produksi produksi bungkusan sing unik lan gampang diluncurake minangka seri

Logo

N&E Audio

Logo Sajrone proses desain ulang logo N&E, N, E minangka jeneng saka pendiri Nelson lan Edison. Dadi, dheweke nggabungake karakter N&E lan gelombang swara kanggo nggawe logo anyar. Hiifi digawe tangan minangka panyedhiya layanan unik lan profesional ing Hong Kong. Dheweke ngarep-arep menehi merek profesional kanthi dhuwur lan nggawe relevan karo industri kasebut. Dheweke ngarep-arep supaya wong ngerti apa tegese logo nalika ndeleng. Cloris ujar manawa tantangan kanggo nggawe logo yaiku luwih gampang ngerteni karakter N lan E tanpa nggunakake grafis sing rumit banget.