Majalah Desainer
Majalah Desainer
Program Acara Desain

Russian Design Pavilion

Program Acara Desain pameran, kontes desain, pelatihan, konsultasi desain pendidikan lan proyek penerbitan tujuan kanggo promosi perancang lan merek Rusia ing luar negeri. Kagiyatan kita ngrangsang desainer sing nganggo basa Rusia kanggo nyampurnakake pengetahuan lan katrampilan liwat proyek internasional lan mbantu dheweke ngerti perane ing komunitas desain, kepiye promosi lan nggawe produk bisa kompetitif, lan nggawe inovasi sejati.

Stiker Kode Qr

Marketplace on the Move

Stiker Kode Qr Cara anyar kanggo adol mobil sampeyan ing endi wae! Mung ing www.krungsriautomarketplace.com sampeyan bisa ngirim adol mobil sampeyan lan kita bakal ngasilake Stiker QR adhedhasar alamat web unik mobil sing didaptar, kanthi desain stiker sing dipilih banjur dikirim menyang papan sampeyan supaya sampeyan bisa nempel stiker ing mobil sampeyan! !! Kanggo Buyer, mung pindai QR Code sing sampeyan deleng ing parkir mobil Seller ing toko departemen, toko kopi, bangunan, lan liya-liyane Akses kanggo rincian mobil kanthi cepet. Telpon Penjual lan priksa. Kabeh tiba-tiba kedadeyan ing papan sing sampeyan temokake loro iku !!!

Alat Pendidikan Lan Pelatihan

Corporate Mandala

Alat Pendidikan Lan Pelatihan Mandala perusahaan minangka alat pendidikan lan pelatihan anyar. Minangka integrasi inovatif lan unik prinsip mandala kuno lan identitas perusahaan sing dirancang kanggo ningkatake kerja tim lan kinerja bisnis sakabehe. Salajengipun minangka unsur anyar kanggo identitas perusahaan perusahaan. Mandala perusahaan yaiku kegiatan klompok kanggo kegiatan tim utawa individu kanggo manajer. Iki dirancang khusus kanggo perusahaan tartamtu lan diwenehi warna kanthi tim utawa kanthi individu kanthi cara gratis lan intuisi ing ngendi kabeh wong bisa milih warna utawa lapangan.

Detektor Cacat Ultrasonik Portabel

Prisma

Detektor Cacat Ultrasonik Portabel Prisma dirancang kanggo uji materi non-invasif ing lingkungan sing paling ekstrem. Minangka detector pisanan sing nggabungake imaging nyata lan mindhai 3D, nggawe interpretasi cacat luwih gampang, nyuda wektu teknisiis ing situs. Kanthi kandhang sing meh ora bisa dilewati lan mode pemeriksaan kaping pirang-pirang, Prisma bisa nutupi kabeh aplikasi uji coba, saka saluran paip minyak menyang komponen aeroangkasa. Minangka detector pisanan sing kalebu data rekaman integral, lan generasi laporan PDF otomatis. Konektivitas nirkabel lan Ethernet ngidini unit bisa nganyari utawa didiagnosis kanthi gampang.

Sistem Pemurnian Banyu Laboratorium

Purelab Chorus

Sistem Pemurnian Banyu Laboratorium Purelab Paduan Swara minangka sistem purifikasi banyu modular pisanan sing cocog karo kabutuhan laboratorium lan ruang laboratorium. Iki ngirim kabeh gelar banyu sing diresiki, menehi solusi solusi sing fleksibel, fleksibel, khusus. Unsur modular bisa disebar ing saindhenging laboratorium utawa nyambungake saben liyane ing format menara unik, minimalake sikil sikil sistem. Kontrol Haptic nawakake tingkat aliran dispense sing bisa dikendhaleni, lan cahya sing nuduhake status Paduan Swara. Teknologi anyar ndadekake Chorus minangka sistem paling maju sing kasedhiya, nyuda dampak lingkungan lan biaya sing ana.

Candelier

Bridal Veil

Candelier Kesenian iki - obyek seni nganggo lampu. Kamar sing wiyar karo langit-langit profil sing kompleks, kaya awan cumulus. Chandelier pas karo papan, lancar mili saka tembok ngarep menyang langit-langit. Godhong putih lan godhong putih magepokan karo lentur tabung tipis sing lentur nggawe gambar jilbab sing mabur ing ndonya. Manuk-manik sing mabur lan cahya cemlorot emas nggawe rasa wiyar lan bungah.