Majalah Desainer
Majalah Desainer
Uv Sterilizer

Sun Waves

Uv Sterilizer SunWaves minangka sterilisasi sing bisa ngilangi kuman, jamur, bakteri lan virus mung 8 detik. Dirancang kanggo ngilangi beban bakteri sing ana ing permukaan kayata cangkir kopi utawa piring. SunWaves diciptakake kanthi ngelingi nasibe taun COVID-19, kanggo mbantu sampeyan nikmati patrap kaya ngombe teh ing kafe kanthi aman. Bisa digunakake ing lingkungan profesional lan omah amarga kanthi patrap sing gampang disterilisasi ing wektu sing cendhak liwat sinar UV-C sing umure dawa lan pangopènan minimal, uga mbantu nyuda bahan sing bisa digunakake.

Program Acara Desain

Russian Design Pavilion

Program Acara Desain pameran, kontes desain, pelatihan, konsultasi desain pendidikan lan proyek penerbitan tujuan kanggo promosi perancang lan merek Rusia ing luar negeri. Kagiyatan kita ngrangsang desainer sing nganggo basa Rusia kanggo nyampurnakake pengetahuan lan katrampilan liwat proyek internasional lan mbantu dheweke ngerti perane ing komunitas desain, kepiye promosi lan nggawe produk bisa kompetitif, lan nggawe inovasi sejati.

Alat Pendidikan Lan Pelatihan

Corporate Mandala

Alat Pendidikan Lan Pelatihan Mandala perusahaan minangka alat pendidikan lan pelatihan anyar. Minangka integrasi inovatif lan unik prinsip mandala kuno lan identitas perusahaan sing dirancang kanggo ningkatake kerja tim lan kinerja bisnis sakabehe. Salajengipun minangka unsur anyar kanggo identitas perusahaan perusahaan. Mandala perusahaan yaiku kegiatan klompok kanggo kegiatan tim utawa individu kanggo manajer. Iki dirancang khusus kanggo perusahaan tartamtu lan diwenehi warna kanthi tim utawa kanthi individu kanthi cara gratis lan intuisi ing ngendi kabeh wong bisa milih warna utawa lapangan.

Detektor Cacat Ultrasonik Portabel

Prisma

Detektor Cacat Ultrasonik Portabel Prisma dirancang kanggo uji materi non-invasif ing lingkungan sing paling ekstrem. Minangka detector pisanan sing nggabungake imaging nyata lan mindhai 3D, nggawe interpretasi cacat luwih gampang, nyuda wektu teknisiis ing situs. Kanthi kandhang sing meh ora bisa dilewati lan mode pemeriksaan kaping pirang-pirang, Prisma bisa nutupi kabeh aplikasi uji coba, saka saluran paip minyak menyang komponen aeroangkasa. Minangka detector pisanan sing kalebu data rekaman integral, lan generasi laporan PDF otomatis. Konektivitas nirkabel lan Ethernet ngidini unit bisa nganyari utawa didiagnosis kanthi gampang.

Sistem Pemurnian Banyu Laboratorium

Purelab Chorus

Sistem Pemurnian Banyu Laboratorium Purelab Paduan Swara minangka sistem purifikasi banyu modular pisanan sing cocog karo kabutuhan laboratorium lan ruang laboratorium. Iki ngirim kabeh gelar banyu sing diresiki, menehi solusi solusi sing fleksibel, fleksibel, khusus. Unsur modular bisa disebar ing saindhenging laboratorium utawa nyambungake saben liyane ing format menara unik, minimalake sikil sikil sistem. Kontrol Haptic nawakake tingkat aliran dispense sing bisa dikendhaleni, lan cahya sing nuduhake status Paduan Swara. Teknologi anyar ndadekake Chorus minangka sistem paling maju sing kasedhiya, nyuda dampak lingkungan lan biaya sing ana.

Papan Pambuko Kanggo Pameran Perdagangan Jam Tangan

Salon de TE

Papan Pambuko Kanggo Pameran Perdagangan Jam Tangan Desain ruang introduksi 1900m2 dibutuhake, sadurunge para pengunjung njelajah 145 merek jam tangan internasional ing Salon de TE. Kanggo nggambar imajinasi para pengunjung babagan gaya urip mewah lan romantik "Travel Train Train" dikembangake minangka konsep utama. Kanggo nggawe drama konser resepsi kasebut diowahi dadi tema stasiun awan awan kanthi adegan platform kereta api sore ing jendela kanthi jendela kreta ukuran kanthi ukuran foto visual. Pungkasan, arena multi-fungsi kanthi pentas mbukak menyang macem-macem pertunjukan branded.