Majalah Desainer
Majalah Desainer
Panganan Cemilan

Have Fun Duck Gift Box

Panganan Cemilan Kothak hadiah "Have Fun Duck" minangka kothak hadiah khusus kanggo wong enom. Diilhami dening dolanan gaya game piksel, game lan film, desain kasebut nggambarake "kutha panganan" kanggo wong enom kanthi gambaran sing menarik lan rinci. Gambar IP bakal diintegrasi menyang lurung-lurung ing kutha lan wong enom seneng olahraga, musik, hip-hop lan kegiatan hiburan liyane. Sinau dolanan olahraga sing nyenengake nalika nyenengake panganan, nyatakake gaya urip sing enom, nyenengake lan seneng.

Paket Panganan

Kuniichi

Paket Panganan Panganan tradisional Jepang sing dijaga Tsukudani ora dikenal ing ndonya. Panggang kicap berbasis kacang sing digabungake karo macem-macem panganan laut lan bahan darat. Paket anyar kasebut kalebu sangang label sing dirancang kanggo modern pola tradisional Jepang lan nyatakake karakteristik bahan. Logo merek anyar dirancang kanthi harapan supaya bisa terus tradhisi kasebut sajrone 100 taun sabanjure.

Madu

Ecological Journey Gift Box

Madu Desain kothak hadiah madu diilhami dening "perjalanan ekologis" Shennongjia kanthi tanduran liar sing akeh lan lingkungan ekologis alam sing apik. Nglindhungi lingkungan ekologis lokal yaiku tema kreatif desain kasebut. Desain kasebut ngetrapake seni seni tradisional lan seni wayang Cina tradisional kanggo nampilake ekologi alami lokal lan limang kewan sing dilindhungi kelas pertama. Suket suket lan kayu digunakake ing bahan kemasan, sing nuduhake konsep alam lan perlindungan lingkungan. Kothak njaba bisa digunakake minangka kothak panyimpenan sing apik kanggo digunakake maneh.

Bangku Pawon

Coupe

Bangku Pawon Dhingklik iki dirancang kanggo mbantu supaya bisa njaga dedeg piadeg netral. Kanthi mirsani prilaku saben dinane, tim desain kasebut nemoni kebutuhan kanggo wong lungguh ing bangku kanggo wektu sing luwih cendhak kayata lungguh ing pawon kanthi istirahat kanthi cepet, sing menehi inspirasi tim nggawe bangku iki khusus kanggo ngatasi prilaku kasebut. Stol iki dirancang kanthi bagean lan struktur sing paling sithik, nggawe bangku kasebut terjangkau lan larang regane kanggo para panuku lan adol kanthi nganggep produktivitas pabrik.

Infographic Karo Gif Animasi

All In One Experience Consumption

Infographic Karo Gif Animasi Proyek All In One Pengambilan Pengalaman yaiku Big Data Infographic sing nuduhake informasi kayata tujuan, jinis, lan konsumsi pengunjung menyang pusat blanja kompleks. Isi utama dumadi saka telung wakil Wawasan sing asale saka analisis Data Big, lan disusun saka ndhuwur menyang ngisor miturut urutan sing penting. Grafik kasebut kanthi nggunakake teknik isometrik lan dikelompokake nganggo warna perwakilan saben subyek.

Poster Film

Mosaic Portrait

Poster Film Film seni "Potret Mosaic" dirilis minangka poster konsep. Utamane nyritakake babagan bocah wadon sing nyerang seksual. Putih biasane duwe kiasan pati lan simbol ing kesucian. Poster iki milih ndhelikake pesen "pati" ing mburi bocah sing tenang lan lembut, saengga nyorot emosi sing luwih kuat ing mburi nggawe bisu. Ing wektu sing padha, desainer nggabungake unsur-unsur seni lan simbol sing menehi saran menyang gambar, nyebabake pamikiran lan eksplorasi karya film luwih akeh.