Majalah Desainer
Majalah Desainer
Electrik-Trike

Lecomotion

Electrik-Trike Kanthi ramah lingkungan lan inovatif, LECOMOTION E-trike minangka tricycle sing dibantu listrik sing diilhami dening kranjang blanja sing narang. TANGAN E-trak dirancang kanggo bisa digunakake minangka bagean saka sistem enggo bareng mancal kutha. Dirancang uga nggawe sarang ing saben liyane kanthi baris kompak lan supaya bisa nglumpukake lan mindhah akeh kanthi sakcara liwat lawang mburi sing dipasang lan pesawat engkol sing bisa dicopot. Pitulung Pedaling diwenehake. Sampeyan bisa nggunakake minangka mancal normal, nganggo utawa tanpa baterei sing prewangan. Kargo kasebut uga ngidini ngeterake 2 bocah utawa wong diwasa.

Alat Tulis

commod – Feines in Holz

Alat Tulis "Komod" khusus ing karya interior. Sejati karo motto "komoditas kayu sing apik" perusahaan nyadari proyek perumahan khusus banget. Alat tulis kanggo ngrampungake klaim iki. Tata letak sing sithik nanging muter wis diwujudake nganggo warna campuran khusus. Alat tulis nggambarake gaya tenan uga ideologi mung nggunakake bahan sing paling larang: Kertas digawe saka katun 100 persen, amplop veneer kayu sing nyata. Kertu bisnis "nggawe" slogan perusahaan kanthi nggawe kamar 3-dimensi sing ngemot produk kayu khas.

Kertas Shredder

HandiShred

Kertas Shredder HandiShred minangka shredder kertas manual portebel ora mbutuhake sumber daya eksternal. Iki dirancang kanthi cilik lan apik supaya sampeyan bisa dilebokake ing meja sampeyan, ing jero laci utawa tas cilik sing bisa diakses lan ngetrapake dokumen penting kapan wae ing ngendi wae. Shredder gunane iki bisa digunakake kanggo nggawe dokumen utawa resit kanggo mesthekake yen informasi pribadi, rahasia lan informasi pribadi tetep disimpen.

Tabel Interaksi

paintable

Tabel Interaksi Cat minangka meja macem-macem kanggo saben wong, bisa uga tabel biasa, tabel gambar, utawa alat musik. Sampeyan bisa nggunakake macem-macem warna kanggo nglukis ing lumahing meja kanggo nggawe musik karo kanca utawa kulawarga, lan permukaan kasebut bakal mindhah gambar dadi melodi dening sensor warna. Ana rong cara nggambar, nggambar kreatif lan gambar cathetan musik, bocah bisa nggambar apa wae sing pengin nggawe musik kanthi acak utawa nggunakake aturan sing kita desain kanggo ngisi warna ing posisi tartamtu kanggo nggawe sajak nursery.

Meja, Trestle, Plinth

Trifold

Meja, Trestle, Plinth Wangun Trifold dilaporake kanthi kombinasi permukaan segitiga lan urutan lipat unik. Nduwe desain minimalis lan kompleks sing paling ringkes lan patung, saka saben sudut pandang kasebut nerangake komposisi sing unik. Desain kasebut bisa dicocogake kanggo cocog karo macem-macem tujuan tanpa kompromi integritas struktural. Trifold minangka pertunjukan cara fabrikasi digital lan panggunaan teknologi manufaktur anyar kayata robotics. Proses produksi wis dikembangake kanthi kolaborasi karo perusahaan fabrikasi robot sing duwe spesialisasi ing logam lempitan nganggo robot 6-sumbu.