Majalah Desainer
Majalah Desainer
Obor Parasol Lan Obor Taman Amba

NI

Obor Parasol Lan Obor Taman Amba Cahya anyar anyar karo Par Paroksen maneh kanthi cara sing bisa luwih saka obyek sing padhang. Nggabungake obor parasol lan kebon kanthi modern, NI katon cerdas ing jejere ruangan ruangan srengenge ing kolam renang utawa ruangan liyane, wiwit esuk lan wengi. OTC sensing driji proprietri (dimensi siji-sentuhan) ngidini pangguna nyetel tingkat pencahayaan sistem lampu 3-saluran kanthi gampang. NI uga nggunakake pembalap LED 12V voltase sithik sing ngasilake panas banget, nyedhiyakake pasokan tenaga kanthi efisien energi kanggo sistem kasebut kanthi luwih saka 2000pcs saka 0.1W LED.

Lampu Lampu

Yazz

Lampu Lampu Yazz minangka lampu lampu sing nyenengake digawe saka kabel kaku semi sing dibengkok sing ngidini pangguna mbengkongake menyang bentuk utawa bentuk sing cocog karo swasana. Uga dilengkapi karo jack sing dipasang supaya gampang gabungke luwih saka siji unit bebarengan. Yazz uga estetika narik kawigaten, grapyak pangguna lan ekonomi. Konsep kasebut saka ide kanggo nyilikake cahya kanggo kabutuhan dhasar sing paling utama minangka ekspresi pokok sing paling apik tanpa kelangan pencahake pengaruh estetika wiwit minimalisme industri dadi seni.

Bangku

Kagome

Bangku Dirancang dening Shinn Asano kanthi latar mburi ing desain grafis, Sen minangka koleksi perabot waja 6 sing ngowahi garis 2D dadi bentuk 3D. Saben bagéyan kalebu "bangku kagome" digawe kanthi garis sing nyilikake keluwihan kanggo nyebut wujud lan fungsine ing macem-macem aplikasi, sing diilhami dening sumber unik kayata kerajinan lan pola tradisional Jepang. Dhingklik kagome digawe saka 18 segitiga sudut tengen sing nyengkuyung lan yen dideleng saka ndhuwur mbentuk pola kraf tradisional Jepang kagome moyou.

Pc Kabeh-Saka-Siji Bisa Disesuaikan

BENT

Pc Kabeh-Saka-Siji Bisa Disesuaikan Dirancang kanthi prinsip pangaturan khusus massa, kanggo ngrampungake pangguna pangguna kanthi cara sing luwih apik sajrone watesan produksi massal. Tantangan utama ing proyek iki yaiku nyiptakake desain sing bakal ngrampungake macem-macem kebutuhan saka papat klompok pangguna sajrone watesan produksi massa. Tiga item pangaturan utama ditetepake lan digunakake kanggo mbedakake produk kanggo klompok pangguna iki: 1. Nuduhake layar 2 Fitur layar dhuwur layar .keyboard-calculator.A modul layar sekunder sing disesuaikan ditempelake minangka solusi lan kombinasi keyboard-kalkulator khusus sing unik yaiku prop

Lampu

Hitotaba

Lampu Dirancang dening Shinn Asano kanthi latar mburi ing desain grafis, Sen minangka koleksi perabot waja 6 sing ngowahi garis 2D dadi bentuk 3D. Saben potongan kalebu "lampu hitotaba" digawe karo garis sing nyuda bathi kanggo nuduhake wujud lan fungsine ing sawetara aplikasi, sing diilhami dening sumber unik kayata kerajinan lan pola tradisional Jepang. Lampu Hitotaba diilhami dening pemandangan deso Jepang ing ngendi bundel jerami beras digantung mudhun nganti garing sawise panen.

Kursi Téater

Thea

Kursi Téater MENUT minangka studio desain sing fokus kanggo desain bocah, kanthi objektif sing jelas kanggo ngencengi jembatan kanthi kanggo wong diwasa. Falsafah kita yaiku menehi visi sing inovatif babagan cara urip kulawarga kontemporer. We present THEA, kursi téater. Lenggah lan cat; nggawe crita sampeyan; lan nelpon kanca! Titik fokus THEA yaiku mburi, sing bisa digunakake minangka panggung. Ana laci ing sisih ngisor, sing banjur mbukak ndhelikake mburi kursi lan ngidini sawetara privasi kanggo 'kirik'. Bocah-bocah bakal nemokake wayang driji ing laci kanggo pertunjukan pentas karo kanca-kancane.