Majalah Desainer
Majalah Desainer
Busana

Nyx's Arc

Busana Nalika cahya kasebut nembus ing jendela kanthi tingkat sing apik, bakal ngasilake pencahayaan estetika, pencahayaan kanggo nggawa wong-wong ing kamar nalika pikiran sing misterius lan sepi, minangka Nyx kanthi misterius lan bisu, panggunaan kain laminasi lan twist menyang staggered interpretasi saka kaendahan.

Kalung

Extravaganza

Kalung Kolektor kanthi elegan sing diilhami dening hiasan leher, dekorasi gulu kuno sing bisa dideleng saka lukisan apik ing abad XVI lan XVII. Ditondoi dening desain kontemporer lan modern, nyederhanakake gaya khas ruffs sing nyoba nggawe modern lan kontemporer. Efek sing canggih sing menehi keanggunan kanggo sing nganggo, nggunakake warna ireng utawa putih ngidini kombinasi kaping kanthi desain modern lan murni. Kalung sing dipotong siji, fleksibel lan entheng. Bahan sing ora larang regane nanging kanthi desain desain apik banget sing nggawe kolektor iki ora mung permata nanging uga hiasan awak anyar.

Anting-Perhiasan

Eclipse Hoop Earrings

Anting-Perhiasan Ana siji fenomena sing terus nyekel tumindak kita, sing mandheg mati ing trek kita. Fenomena astrologi saka gerhana matahari wis ngetrenake wong wiwit umur manungsa sing wiwitan. Saka suruping langit lan bledosan sing metu saka srengenge wis ngilangi rasa wedi, curiga, lan nggumunake gegambaran Sifat gerhana matahari sing nggumunake. Anting-anting gelung emas putih 18K putih inspirasi dening gerhana surya 2012. Desain kasebut nyoba njupuk alam lan kaendahan sing misterius saka srengenge lan rembulan.

Sepatu Kemewahan

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Sepatu Kemewahan Garis garis "permata sandal / berbentuk", Gianluca Tamburini, sing diarani Konspirasi, diadegake ing taun 2010. Sepatu konspirasi kanthi gampang nggabungake teknologi lan estetika. Tumit lan soles digawe saka bahan kayata alluminium lan titanium sing entheng, sing dibuwang ing wangun sculptural. Siluet saka sepatu kasebut banjur disorot saka watu semi / larang regane lan hiasan liyane. Teknologi dhuwur lan bahan ujung sing apik minangka arca modern, sing duwe bentuk sandal, nanging ing endi sentuhan lan pengalaman para pengrajin Italia sing trampil isih katon.

Bros

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Bros Karakter lan bentuk eksternal subjek ngidini ngganti desain anyar. Ing alam nengsemake siji wektu dadi liyane. Musim nderek musim salju lan esuk teka sawise wengi. Werna uga ganti uga swasana. Prinsip panggantos iki, ganti gambar digawa menyang hiasan saka ¬ęMetamorphosis Asia¬Ľ, koleksi ing ngendi rong negara sing beda, gambar loro sing ora digambarake ing siji obyek. Elemen konstruksi bisa ndadekake karakter lan penampilan hiasan kasebut.

Jam Tangan Analog

Kaari

Jam Tangan Analog Desain iki adhedhasar mekanisme analog 24h (tangan setengah jam setengah) Desain iki diwenehake kanthi potongan loro mati arc berbentuk busur. Liwat dheweke, jam tangan lan menit sing ngowahi bisa dideleng. Tangan jam (disc) dipérang dadi rong bagéan sing beda karo warna, puteran, nuduhake wektu AM utawa PM gumantung saka warna sing diwiwiti katon. Tangan menit katon liwat busur radius sing luwih gedhe lan nemtokake slot menit sing cocog karo dials 0-30 menit (sing ana ing radius busur) lan slot 30-60 menit (dumunung ing radius njaba).