Majalah Desainer
Majalah Desainer
Ban Transformatif

T Razr

Ban Transformatif Ing wektu cedhak, panyebaran pembangunan transportasi listrik ana ing ngarep. Minangka pabrikan mobil, Maxxis tetep mikir kepiye bisa ngrancang sistem cerdas sing layak sing bisa melu gaya iki lan malah mbantu nyepetake. T Razr minangka ban cerdas sing dikembangake kanggo kabutuhan. Sensor sing dibangun kanthi aktif ndeteksi macem-macem kahanan nyopir lan menehi sinyal aktif kanggo ngowahi ban kasebut. Tapak gedhe sing ditambahi lan ganti wilayah kontak kanggo nanggepi sinyal, mula bisa ningkatake kinerja traction.

Piano Hibrida Mewah

Exxeo

Piano Hibrida Mewah EXXEO minangka Elekant Sato Piano kanggo papan kontemporer. Wangun unik unik nampilake gelombang swara dimensi telung dimensi. Pelanggan bisa nggawe piano kanthi lengkap supaya bisa selaras karo lingkungane minangka potongan Art Art Dekorasi. Piano berteknologi tinggi iki digawe saka bahan Eksotik kaya Serat Karbon, Kulit Otomotif premium lan sistem speaker soundboard Aerospace kelas; ngetrenake sawetara piano dinamis sing wiyar liwat 200 Watt, 9 sistem swara speker. Baterei sing dibangun khusus ngidini piano bisa nindakake nganti 20 jam kanthi biaya siji.

Kompleks Perhotelan

Serenity Suites

Kompleks Perhotelan Suite Serenity dumunung ing pamukiman Nikiti, Sithonia ing Chalkidiki, Yunani. Komplek iki kalebu telung unit kanthi rong puluh suite lan kolam renang. Unit bangunan nandhani wujud cakrawala spasial sing jero nalika menehi pemandangan optimal ing segara. Kolam renang minangka inti antarane akomodasi lan fasilitas umum. Komplek perhotelan minangka landmark ing wilayah kasebut, minangka cangkang ekstrovert kanthi kualitas batin.

Uv Sterilizer

Sun Waves

Uv Sterilizer SunWaves minangka sterilisasi sing bisa ngilangi kuman, jamur, bakteri lan virus mung 8 detik. Dirancang kanggo ngilangi beban bakteri sing ana ing permukaan kayata cangkir kopi utawa piring. SunWaves diciptakake kanthi ngelingi nasibe taun COVID-19, kanggo mbantu sampeyan nikmati patrap kaya ngombe teh ing kafe kanthi aman. Bisa digunakake ing lingkungan profesional lan omah amarga kanthi patrap sing gampang disterilisasi ing wektu sing cendhak liwat sinar UV-C sing umure dawa lan pangop├Ęnan minimal, uga mbantu nyuda bahan sing bisa digunakake.

Penghargaan

Nagrada

Penghargaan Desain iki diwujudake kanggo menehi kontribusi kanggo normalisasi urip sajrone ngisolasi diri, lan nggawe penghargaan khusus kanggo para pemenang turnamen online. Desain penghargaan nggambarake transformasi Pawn dadi Ratu, minangka pangenalan kemajuan pemain ing catur. Penghargaan kasusun saka rong tokoh warata, Ratu lan Pawn, kang dipasang menyang saben liyane amarga slot sempit mbentuk tuwung siji. Desain penghargaan awet amarga stainless steel lan trep kanggo transportasi menyang pemenang kanthi mail.

Gantungan Sandhangan

Linap

Gantungan Sandhangan Gantungan sandhangan sing elegan iki menehi solusi kanggo sawetara masalah sing paling gedhe - angel nglebokake sandhangan kanthi kerah sing sempit, angel nggantung jeroan lan daya tahan. Inspirasi kanggo desain kasebut asale saka klip kertas, sing terus-terusan lan tahan lama, lan wangun pungkasan lan pilihan materi amarga solusi kanggo masalah kasebut. Asil kasebut minangka produk sing apik sing nggampangake urip saben dinane pangguna pungkasan lan uga aksesoris toko butik sing apik.