Majalah Desainer
Majalah Desainer
Instalasi Pigura

Missing Julie

Instalasi Pigura Desain iki nyedhiyakake instalasi pigura lan antarmuka ing jero ruangan lan njobo, utawa lampu lan bayangan. Iki ngirim ekspresi nalika wong sing ndeleng pigura kanggo ngenteni wong bali. Manéka jinis lan ukuran spheres kaca minangka simbol pangarep-arep lan nangis supaya bisa nuwuhaké emosi sing bisa didhelikake ing njero. Pigura baja lan kothak nemtokake wates emosi. Emosi sing diwenehake wong bisa beda karo cara sing dirasakake kaya gambar ing ruang lingkup.

Set Teh

Vapor Breeze

Set Teh Pot teh yaiku kothak sing ngemu alam inti sing ngenteni dibebasake. Nggoleki bukaan, sampeyan bisa nemokake struktur saluran dinamik sing intermediate ing kukus. Struktur kasebut uga ditampilake ing kulit ing njaba. Awak kabeh nggambar esensial sing nguap kanggo wong kanggo nggambarake lan nyenengake saben dinane.

Kembang Kembang

Eyes

Kembang Kembang The Eyes minangka kembang kanggo kabeh acara. Badan lonjong disikat karo bukaan sing ora teratur amarga mripate manungsa sing tansah golek barang-barang sing apik ing Alam Ibu. Sing ngadeg tumindak kaya filsuf. Iku tresna marang kaendahan alami lan nuduhake kabeh jagad sadurunge utawa sawise sampeyan ngirit.

Tampilan Tampilan Interaktif Desktop

Ubiquitous Stand

Tampilan Tampilan Interaktif Desktop Latar desktop sing apik iki dirancang kanggo sesambungan wong karo impen dina. Bolongan kasebut disusun lan ditambah ditambah karo kembang, lollipops, utawa subjek sing asimilasi pola kasebut saka macem-macem orientasi. Permukaan kromed nggambarake lan ngganti nada kanggo subyek sing ditampilake lan wong-wong mau sesambungan karo dheweke.

Topeng

Billy Julie

Topeng Desain iki diilhami dening ekspresi mikro. Desainer milih Billy lan Julie kanggo rong jinis macem-macem kapribaden. Elemen rumit digawe dening penyesuaian parametrik orientasi geometri kaya tangga, adhedhasar kurva entang kanthi partisi. Minangka antarmuka lan juru basa, topeng iki digawe kanggo nggawe wong mriksa kalbu dhewe.

Asisten Dandanan

Eyelash Stand

Asisten Dandanan Desain iki nyinaoni metafora saka tlapukan. Desainer nganggep eyelash minangka usaha kanggo harapan pribadi. Dheweke nggawe stand eyelash minangka ikon urip utawa tahap miniatur kinerja. Tetep iki minangka prasetya ing wayah esuk utawa sadurunge turu, kanthi nyetel bulu mata sakcepete sadurunge utawa sawise ditrapake. Sing ngadeg eyelash minangka cara kanggo ngelingake apa sing sepele sing wis disumbang kanggo ngulandara saben dinane.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.