Majalah Desainer
Majalah Desainer
Dada Nggambar

Labyrinth

Dada Nggambar Labyrinth dening ArteNemus minangka salah sawijining dada laci sing tampilan arsitektur ditekani kanthi dalan sing sempit saka veneer, sing nggambarake lurung-lurung ing sawijining kutha. Konsep lan mekanisme sing nggambarake para laci nglengkapi garis besar sing ora diwatesi. Werna kontras warna mape lan venir ebony ireng uga pengrajin berkualitas tinggi kasebut nuduhake eksklusif eksklusif Labyrinth.

Seni Visual

Scarlet Ibis

Seni Visual Proyèk kasebut minangka urutan lukisan digital Scarlet Ibis lan lingkungan alami, kanthi perhatian khusus babagan warna lan hantu sing sregep nalika manuk tuwuh. Pakaryan kasebut ana ing antarane lingkungan alami sing nggabungake unsur-unsur nyata lan imajiner sing nyedhiyakake fitur unik. Ibis abang iki yaiku manuk asli saka Amérika Kidul sing manggon ing pesisir lan rawa ing sisih lor Venezuela lan warna abang dadi tontonan visual kanggo para pamirsa. Desain iki tujuane kanggo nyorot penerbangan apik saka ibis abang lan warna fauna tropis.

Logo

Wanlin Art Museum

Logo Minangka Museum Seni Wanlin dumunung ing kampus Universitas Wuhan, kreatifitas kita kudu nggambarake ciri-ciri ing ngisor iki: Titik rapat pusat kanggo siswa kanggo ngurmati lan ngormati seni, nalika nampilake aspek galeri seni khas. Uga kudu nyumurupi 'humanistic'. Nalika para siswa kampus ngadeg ing tahap wiwitan urip, museum seni iki minangka bab pambuka kanggo apresiasi seni siswa, lan seni bakal ngiringi kabeh umur.

Logo

Kaleido Mall

Logo Kaleido Mall nyedhiyakake macem-macem papan hiburan, kalebu blanja, dalan pejalan kaki, lan esplanade. Ing desain iki, para desainer nggunakake pola kaleidoskop, kanthi obyek tanpa warna kayata manik utawa kerikil. Kaleidoskope asale saka Yunani Kuna καλός (ayu, kaendahan) lan εἶδος (sing katon). Akibate, pola macem-macem nuduhake macem-macem layanan. Bentuk terus saya ganti, nuduhake yen Mall ngupayakake pengunjung sing apik lan apik.

Dada Nggambar

Black Labyrinth

Dada Nggambar Labyrinth Ireng dening Eckhard Beger kanggo ArteNemus yaiku nggambar laci vertikal kanthi 15 laci nggambar inspirasi saka lemari medis Asia lan gaya Bauhaus. Penampilan arsitektur sing peteng digambarake liwat sinar marquetry sing cerah kanthi telung poin fokus sing didunungi sekitar struktur kasebut. Konsep lan mekanisme laci vertikal kanthi ruang rotasi kasebut nuduhake potongan sing nyenengake. Struktur kayu ditutupi karo veneer dicelup ireng nalika marquetry digawe ing maple flamed. Veneer dileboni kanggo entuk satin rampung.

Patung Kutha

Santander World

Patung Kutha Santander World minangka acara seni umum sing menehi konsolidasi sekumpulan patung sing ngrameke seni lan amplop kutha Santander (Spanyol) minangka persiapan kanggo World Sailing Championship Santander 2014. Patung ukuran 4,2 meter, digawe saka baja lembaran lan saben. saka wong kasebut digawe dening seniman visual sing beda. Saben potongan kasebut nuduhake budaya kanthi salah sawijine 5 bawana. Tegese yaiku nggambarake rasa tresna lan ngormati bhinéka budaya minangka alat kanggo perdamaian, liwat mripate seniman sing beda, lan nuduhake manawa masyarakat nampi macem-macem kanthi lengen sing mbukak.