Majalah Desainer
Majalah Desainer
Swatches Warna Bir

Beertone

Swatches Warna Bir Beertone minangka Pandhuan Rujukan Biru pisanan adhedhasar warna bir sing beda, sing dituduhake penggemar kaca. Kanggo edisi kapisan kita ngempalaken informasi saka 202 bir swiss sing beda-beda, lelungan ing saindhenging negara, saka W├ętan nganti Kulon, saka Lor lan Kidul. Proses kabeh mbutuhake akeh wektu lan logistik rinci sing bisa ditindakake, nanging asil saka loro karep kasebut ndadekake kita bangga lan edisi liya wis direncanakake. Cheers!

Jeneng proyek : Beertone, Jeneng desainer : Alexander Michelbach, Jeneng Klien : Beertone.

Beertone Swatches Warna Bir

Desain luar biasa iki minangka pemenang penghargaan desain platinum ing kompetisi desain game dolanan, game lan hobi. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain para pemenang penghargaan platinum kanggo nemokake akeh karya desain game, dolanan, lan game hobi sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.