Majalah Desainer
Majalah Desainer
Lounge Bisnis

Rublev

Lounge Bisnis Desain ruangan kasebut diilhami babagan konstruktivisme Rusia, Menara Tatlin, lan budaya Rusia. Menara berbentuk serikat digunakake minangka mripat-catcher ing ruangan ruangan, iki kanggo nggawe macem-macem ruangan ing area ruangan minangka zoning tartamtu. Amarga pusingan sing bentuke bunder, ruang tamu minangka papan sing nyaman karo macem-macem zona kanggo kapasitas total 460 kursi. Wilayah kasebut dideleng kanthi macem-macem jinis lenggahan, kanggo panganan; makarya; kenyamanan lan santai. Domes lampu bunder sing dipasang ing langit-langit sing digawe wavy duwe lampu dinamis sing owah sajrone awan.

Omah Omah

SV Villa

Omah Omah Premis SV Villa yaiku manggon ing kutha kanthi hak istimewa ing deso uga desain kontemporer. Situs kasebut, kanthi pandangan sing ora beda ing kutha Barcelona, Montjuic Mountain lan Laut Tengah ing latar mburi, nggawe kahanan cahya sing ora biasa. Omah kasebut fokusake ing bahan lokal lan metode produksi tradisional nalika njaga estetika sing dhuwur banget. Iku sawijining omah sing nduweni sensitivitas lan ngormati situse

Kokpit Rangkep

Boho Ras

Kokpit Rangkep Boho Ras adol kokpit sing digawe kanthi semangat India sing paling apik. Produk kasebut nggawa getar Bohemian, sing njupuk gaya seni seni sing ora konvensional lan visual produk kasebut minangka gambaran abuh sing nggambarake konsumen sawise ngombe koktail. Iki wis sampurna kanggo nggayuh titik tengah ing ngendi Global lan Local ketemu, ing ngendi dheweke nggawe formasi Glokal kanggo produk kasebut. Boho Ras sadean roh-roh murni ing botol 200 ml lan kokpit ing 200ml lan botol 750 ml.

Robot Perawatan Pet

Puro

Robot Perawatan Pet Objektif desainer yaiku ngrampungake masalah kanggo ngunggahake asu 1 wong. Kelainan kuatir kewan lan kelainan masalah fisiologis bosok saka anané wektu sing suwe ora ilang. Amarga ruang tamu sing sithik, para juru kunci duwe lingkungan urip karo sato pendamping, nyebabake masalah kebersihan. Diilhami saka titik nyeri, desainer teka karo robot perawatan sing 1. muter lan sesambungan karo kewan pendamping kanthi ngrawat, 2. ngresiki lebu lan crumbe sawise kegiatan njero ruangan, lan 3. njupuk bau lan rambut nalika kanca kanca njupuk liyane.

Konsep Lounge Chaise

Dhyan

Konsep Lounge Chaise Konsep ruangan Dyhan nggabungake desain modern karo ide tradisional lan prinsip tentrem batin kanthi nyambungake karo alam. Nggunakake Lingam minangka inspirasi wujud lan kebon Bodhi lan Jepang dadi basis modul konsep kasebut, Dhyan (Sanskrit: meditate) ngowahi filsafat wétan dadi konfigurasi sing beda-beda, saéngga pangguna milih path kanggo zen / istirahat. Mod blumbang banyu ngubengi pangguna nganggo banyu terjun lan blumbang, nalika mode kebon ngubengi pangguna kanthi greenery. Mode standar ngemot area panyimpenan ing platform sing dadi rak.

Unit Omah

The Square

Unit Omah Gagasan Desain yaiku nyinaoni hubungan arsitektur antarane macem-macem wujud sing disusun bebarengan kanggo nggawe unit sing kaya pindah. Proyek kasebut dumadi saka 6 unit saben siji yaiku kontaner kiriman sing dipasang ing saben liyane kanggo nggawe Massa L Shape, unit berbentuk L iki tetep ana ing posisi sing nyalip nyipta Void lan Solid kanggo menehi gerakan gerakan lan menehi cahya awan lan ventilasi sing cukup. lingkungan. Tujuan desain utama yaiku nggawe omah cilik kanggo wong-wong sing nginep ing wayah lurung sing ora ana omah utawa papan perlindungan.