Majalah Desainer
Majalah Desainer
Lampu

Little Kong

Lampu Little Kong minangka seri lampu ambien sing ngemot filsafat oriental. Estetika Oriental menehi perhatian gedhe babagan hubungan virtual lan nyata, lengkap lan kosong. Ndhelikake LED kanthi cagak ing logam ora mung njamin ruangan kosong lan kemurnian lampu lampiran nanging uga mbedakake Kong saka lampu liyane. Desainer ngerteni kerajinan sing bisa ditindakake sawise luwih saka 30 kali eksperimen kanggo nampilake cahya lan macem-macem tekstur kanthi sampurna, sing nggawe pengalaman lampu sing luar biasa. Dasar ndhukung kabel nirkabel lan duwe port USB. Iki bisa diuripake utawa mateni mung kanthi ngusap tangan.

Panganan Cemilan

Have Fun Duck Gift Box

Panganan Cemilan Kothak hadiah "Have Fun Duck" minangka kothak hadiah khusus kanggo wong enom. Diilhami dening dolanan gaya game piksel, game lan film, desain kasebut nggambarake "kutha panganan" kanggo wong enom kanthi gambaran sing menarik lan rinci. Gambar IP bakal diintegrasi menyang lurung-lurung ing kutha lan wong enom seneng olahraga, musik, hip-hop lan kegiatan hiburan liyane. Sinau dolanan olahraga sing nyenengake nalika nyenengake panganan, nyatakake gaya urip sing enom, nyenengake lan seneng.

Paket Panganan

Kuniichi

Paket Panganan Panganan tradisional Jepang sing dijaga Tsukudani ora dikenal ing ndonya. Panggang kicap berbasis kacang sing digabungake karo macem-macem panganan laut lan bahan darat. Paket anyar kasebut kalebu sangang label sing dirancang kanggo modern pola tradisional Jepang lan nyatakake karakteristik bahan. Logo merek anyar dirancang kanthi harapan supaya bisa terus tradhisi kasebut sajrone 100 taun sabanjure.

Madu

Ecological Journey Gift Box

Madu Desain kothak hadiah madu diilhami dening "perjalanan ekologis" Shennongjia kanthi tanduran liar sing akeh lan lingkungan ekologis alam sing apik. Nglindhungi lingkungan ekologis lokal yaiku tema kreatif desain kasebut. Desain kasebut ngetrapake seni seni tradisional lan seni wayang Cina tradisional kanggo nampilake ekologi alami lokal lan limang kewan sing dilindhungi kelas pertama. Suket suket lan kayu digunakake ing bahan kemasan, sing nuduhake konsep alam lan perlindungan lingkungan. Kothak njaba bisa digunakake minangka kothak panyimpenan sing apik kanggo digunakake maneh.

Bangku Pawon

Coupe

Bangku Pawon Dhingklik iki dirancang kanggo mbantu supaya bisa njaga dedeg piadeg netral. Kanthi mirsani prilaku saben dinane, tim desain kasebut nemoni kebutuhan kanggo wong lungguh ing bangku kanggo wektu sing luwih cendhak kayata lungguh ing pawon kanthi istirahat kanthi cepet, sing menehi inspirasi tim nggawe bangku iki khusus kanggo ngatasi prilaku kasebut. Stol iki dirancang kanthi bagean lan struktur sing paling sithik, nggawe bangku kasebut terjangkau lan larang regane kanggo para panuku lan adol kanthi nganggep produktivitas pabrik.

Infographic Karo Gif Animasi

All In One Experience Consumption

Infographic Karo Gif Animasi Proyek All In One Pengambilan Pengalaman yaiku Big Data Infographic sing nuduhake informasi kayata tujuan, jinis, lan konsumsi pengunjung menyang pusat blanja kompleks. Isi utama dumadi saka telung wakil Wawasan sing asale saka analisis Data Big, lan disusun saka ndhuwur menyang ngisor miturut urutan sing penting. Grafik kasebut kanthi nggunakake teknik isometrik lan dikelompokake nganggo warna perwakilan saben subyek.

Legenda desain dina

Perancang legendaris lan karya penghargaan sing bisa ditampa.

Desain Legenda minangka desainer sing misuwur banget sing nggawe World kita dadi papan sing apik kanthi rancangan sing apik. Temokake desainer legendaris lan desain produk inovatif, karya seni asli, arsitektur kreatif, desain busana lan strategi desain sing luar biasa. Seneng lan njelajah karya desain asli saka para perancang, seniman, arsitek, arsitek, inovator lan merek ing saindenging jagad. Entuk inspirasi karo desain kreatif.