Majalah Desainer
Majalah Desainer
Poster Film

Mosaic Portrait

Poster Film Film seni "Potret Mosaic" dirilis minangka poster konsep. Utamane nyritakake babagan bocah wadon sing nyerang seksual. Putih biasane duwe kiasan pati lan simbol ing kesucian. Poster iki milih ndhelikake pesen "pati" ing mburi bocah sing tenang lan lembut, saengga nyorot emosi sing luwih kuat ing mburi nggawe bisu. Ing wektu sing padha, desainer nggabungake unsur-unsur seni lan simbol sing menehi saran menyang gambar, nyebabake pamikiran lan eksplorasi karya film luwih akeh.

Interior Sabuk Njero Ruangan

Brooklyn Laundreel

Interior Sabuk Njero Ruangan Iki minangka sabuk umbah-umbah kanggo nggunakake interior. Badhe kompak sing luwih cilik tinimbang paperback Jepang katon ukurane, fines lancar tanpa skru ing permukaan. Sabuk dawane 4 m re total 29 bolongan, saben bolongan bisa tetep lan gantung mantel kanthi ora ana clothespins, bisa digunakake supaya cepet. Sabuk digawe saka polyurethane anti-bakteri lan anti-cetakan, bahan sing aman, resik lan kuwat. Beban maksimal 15 kg. 2 pcs saka pancing lan awak putar ngidini panggunaan pirang-pirang cara. Cilik lan prasaja, nanging iki pancen migunani kanggo ruangan ruangan ruangan. Operasi sing gampang lan nginstal pinter bakal cocog karo macem-macem jinis ruangan.

Rumah Sakit

Warm Transparency

Rumah Sakit Konvensional, rumah sakit cenderung dadi papan sing ora duwe warna utawa materi sing ora alami amarga bahan struktur gawean kanggo nambah fungsi lan efisiensi. Mula, pasien rumangsa ora kapisah saka urip saben dina. Timbang-timbang kanggo lingkungan sing kepenak yen pasien bisa mbuwang lan bebas saka stres, kudu ditindakake. Arkitek TSC nyedhiyakake papan sing terbuka lan nyaman kanthi nyetel ruang langit-langit terbuka lan LV sing gedhe kanthi nggunakake akeh bahan kayu. Transparansi arsitektur sing nyenengake iki nyambungake wong lan layanan medis.

Anting-Anting

Van Gogh

Anting-Anting Anting-anting inspirasi dening wit almond ing Blossom dicet dening Van Gogh. Delicacy cabang digawe dening chain Cartier sing alus sing, kaya cabang, digulung nganggo angin. Werna macem-macem gemstones sing beda, saka meh putih nganti warna pink sing luwih jero, nggambarake nuansa kembang. Kluster kembang mekar diwujudake kanthi potongan potongan sing beda. Digawe nganggo emas 18k, perhiasan jambon, morganit, sapir pink lan turmaline jambon. Rampung lan tekstur rampung. Cahya sing entheng lan pas sing sampurna. Iki rawuh musim semi ing bentuk permata.

Omah Omah

Slabs House

Omah Omah Slab House dirancang kanggo bahan konstruksi juxtapose, nggabungake kayu, beton, lan baja. Rancangan kasebut saiki minangka hyper-modern durung wicaksana. Jendela sing amba minangka titik fokus langsung, nanging dilindhungi saka cuaca lan jalanan kanthi papan beton. Kebon kasebut ngemot akeh ing properti kasebut, ing tingkat lemah lan ing lantai pertama, ngidini para warga rumangsa sesambungan karo alam nalika sesambungan karo properti kasebut, nggawe aliran sing unik amarga salah sawijining pindah saka lawang mlebu menyang wilayah sing urip.

Omah

VH Green

Omah Omah iki tetep ijo ing planar lan stereoskopik, sing nggawe lingkungan sing apik kanggo warga lan kutha. Ing wilayah Asia sing cerah, Breeze Soleil nggunakake ijo iki minangka cara mikir sing efektif banget. Ora mung fungsi srengenge nalika musim panas, nanging uga njaga privasi, nyingkiri gangguan dalan lan efek pendinginan kanthi irigasi kanthi otomatis.

Wawancara desain dina

Wawancara karo desainer sing misuwur ing jagad.

Waca wawancara lan obrolan pungkasan babagan desain, kreatifitas lan inovasi ing antarane wartawan desainer lan desainer, seniman lan arsitek sing misuwur ing jagad. Deleng proyek desain paling anyar lan desain sing bisa dianugerahi dening desainer, seniman, arsitek lan produser sing misuwur. Temokake wawasan anyar babagan kreatifitas, inovasi, seni, desain lan arsitektur. Sinau babagan proses desain para perancang gedhe.