Majalah Desainer
Majalah Desainer
Piranti Portebel Multi Fungsi

Along with

Piranti Portebel Multi Fungsi Proyek kasebut nyedhiyakake pengalaman urip portable kanggo masarakat ruangan, sing utamane dipérang dadi rong bagéan: awak utama lan modul sing bisa diganti. Badan utama kalebu fungsi pangisian daya, sikat untu lan cukur. inspirasi kanggo prodhuk kasebut asale saka wong sing seneng lelungan lan barang-barang koper dheweke dikepung utawa ilang, saengine paket portebel, serbaguna dadi produk kasebut. Saiki akeh wong sing seneng lelungan, saengga produk portabel wis dadi pilihan. Produk iki cocog karo permintaan pasar.

Amben Kucing

Catzz

Amben Kucing Nalika ngrancang amben kucing Catzz, inspirasi kasebut ditemokake saka kebutuhan kucing lan pamilik, lan kudu nyawijikake fungsi, kesederhanaan lan kaendahan. Nalika ndeleng kucing, fitur geometris sing unik menehi inspirasi kanggo wujud sing resik lan bisa dingerteni. Sawetara pola prilaku khas (kayata gerakan kuping) dadi kalebu pengalaman panganggo kucing. Uga, ngelingi pamilik, tujuwane yaiku nggawe perabotan sing bisa disesuaikan lan ditampilake kanthi bangga. Kajaba iku, penting kanggo njaga perawatan sing gampang. Kabeh desain ramping, geometris lan struktur modular bisa digunakake.

Piranti Nggedhekake Lambe Alami

Xtreme Lip-Shaper® System

Piranti Nggedhekake Lambe Alami Xtreme Lip-Shaper® System minangka piranti nggedhekake lip kosmetik sing digunakake ing klinik kanthi aman ing donya. Nggunakake metode 'cupping' cina umur 3,500 taun - liya, nyedhot - ditambah karo teknologi lip-shaper maju kanggo kontur lan nggedhekake lambe kanthi cepet. Desain kasebut nyiptakake lambe ngisor lan lobus ngisor sing apik kaya Angelina Jolie. Pangguna bisa ningkatake lambe ndhuwur utawa ngisor kanthi kapisah. Desain kasebut uga dibangun kanggo ngangkat lengkungan busur Cupid, isi lubang lambe kanggo ngangkat pojokan cangkeme tuwa. Cocog kanggo loro jinis.

Tebu

Two spoons of sugar

Tebu Duwe teh utawa ngombe kopi ora mung kanggo ngombe sapisan. Iku upacara nyenengi lan nuduhake. Nambah gula ing warung utawa kopi sampeyan bisa uga gampang kaya yen sampeyan ngeling-eling Nomer Romawi! Apa sampeyan kudu sendok gula siji utawa loro utawa telu, sampeyan mung kudu milih salah siji saka telung angka sing digawe saka gula lan pop ing omben panas / adhem. Siji tumindak lan tujuan sampeyan wis ditanggulangi. Ora nggawe sendok, ora ana pangukuran, bakal gampang.

Jamban Asu

PoLoo

Jamban Asu PoLoo minangka jamban otomatis kanggo mbantu anjing asu kanthi tentrem, sanajan cuaca kasebut ana ing njaba. Ing musim panas taun 2008, nalika preinan plancongan karo asu kulawarga 3 Eliana Reggiori, pelaut sing nduweni kemampuan ngetrapake PoLoo. Karo kancane Adnan Al Maleh ngrancang supaya ora mung asu kualitas wong asu, nanging uga bisa ningkatake para pamilik wong tuwa sing wis tuwa utawa cacat lan ora bisa metu saka omah ing mangsa musim. Iki kanthi otomatis, supaya ora mambu lan gampang digunakake, kanggo nggawa, ngresiki lan becik kanggo wong sing manggon ing apartmen, kanggo pemilik motorhome lan kapal, hotel lan resort.

Birdhouse

Domik Ptashki

Birdhouse Amarga gaya urip sing monoton lan kurang sesambungan sustainable karo Alam, sawijining wong urip kanthi risak lan rasa ora puas internal, sing ora ngidini dheweke bisa urip kanthi lengkap. Bisa didandani kanthi ngembangake wates persepsi lan entuk pengalaman anyar interaksi Human-Alam. Napa manuk? Nyanyi sing positif mengaruhi kesehatan mental manungsa, uga manuk nglindhungi lingkungan saka hama serangga. Proyek Domik Ptashki minangka kesempatan kanggo nggawe lingkungan sing mbiyantu lan nyoba ing peran ornithologist kanthi mirsani lan ngurus manuk.