Majalah Desainer
Majalah Desainer
Bale Dhahar

Elizabeth's Tree House

Bale Dhahar Demonstrasi peran arsitektur ing proses penyembuhan, Elizabeth's Tree House minangka paviliun panedhaan anyar kanggo kem terapi ing Kildare. Bantu bocah sing pulih saka penyakit serius ing papan kasebut dadi oasis kayu ing tengah alas ek. Sistem diaspid kayu sing dinamis nanging ana gendheng sing ekspresif, glazing ekstensif, lan klambine larch sing warni, nggawe ruangan panedhaan interior sing dadi dialog karo tlaga lan alas sing ana ing sekitar. Sambungan jero karo alam ing kabeh level nyedhiyakake keselesaan pengguna, relaksasi, penyembuhan, lan enchantment.

Papan Komersial

La Moitie

Papan Komersial Jeneng proyek La Moitie asale saka terjemahan Prancis ing separo, lan desain kasebut cocog nggambarake kanthi keseimbangan sing dicantel antarane unsur-unsur sing mbantah: alun lan bunder, cahya lan peteng. Amarga papan sing diwatesi, tim kasebut ngupayakake sesambungan lan pemisahan ing antarane rong wilayah toko sing kapisah lumantar aplikasi warna rong lawan. Nalika wates ing antarane jambon lan ireng yaiku jelas nanging uga kabur ing perspektif sing beda. Tangga spiral, setengah jambon setengah ireng, dipanggonke ing tengah toko lan nyedhiyakake.

Kampanye Pariwara

Feira do Alvarinho

Kampanye Pariwara Feira do Alvarinho minangka pesta anggur taunan sing kalakon ing Moncao, ing Portugal. Kanggo komunikasi acara kasebut, digawe kerajaan kuna lan fiksi. Kanthi jeneng lan peradaban dhewe, The Kingdom of Alvarinho, sing ditunjuk amarga Moncao dikenal minangka ayunan anggur Alvarinho, inspirasi ing sejarah nyata, papan, wong sing apik lan legenda Moncao. Tantangan paling gedhe saka proyek iki yaiku nyritakake crita nyata wilayah kasebut menyang desain karakter.

Tekstil Sing Dicithak

The Withering Flower

Tekstil Sing Dicithak Kembang Withering minangka prayaan kekuwatan gambar kembang. Kembang kasebut minangka subjek sing disenengi ditulis minangka personifikasi ing sastra Cina. Beda karo popularitas kembang sing mekar, gambar kembang bosok asring ana gandhengane karo jinx lan pantoos. Koleksi kasebut ndeleng apa sing mbentuk persepsi komunitas babagan apa sing apik lan wujude. Dirancang nganggo 100cm nganti 200cm dandanan tulle, percetakan sutra ing kain bolong tembus, teknik tekstil ngidini cetakan tetep cethek lan regeng ing bolong, nggawe tampilan cetakan sing ana ing udara.

Pusat Kaendahan Medis

LaPuro

Pusat Kaendahan Medis Desain luwih saka estetika sing apik. Iku cara sing digunakake ing papan. Pusat lan fungsi integrasi pusat medis minangka salah sawijining. Ngerteni panjaluk pangguna lan menehi pengalaman kabeh babagan halus ing lingkungan sekitar sing rumangsa lega lan sejati. Sistem desain lan teknologi anyar nyedhiyakake solusi kanggo pangguna lan gampang diurus. Ngelingi kesehatan, kesejahteraan lan medis, pusat nggunakake bahan sustainable lingkungan lan ngawasi proses konstruksi. Kabeh unsur digabungake menyang desain ing endi sing cocog banget kanggo pangguna.

Desain Identitas Visual

ODTU Sanat 20

Desain Identitas Visual Ing taun kaping 20 ODTU Sanat, festival seni saben taun dening Universitas Teknik Timur Tengah, panjaluk kasebut yaiku nggawe basa visual kanggo nyorot akibat saka 20 taun festival kasebut. Kaya sing dijaluk, festival taun kaping 20 ditekani kanthi nyedhaki kaya seni sing ditutupi dibukak. Bayangan lapisan warna sing padha sing dadi nomer 2, lan 0 nggawe ilusi 3D. Ilusi iki menehi rasa lega lan nomer katon kaya lebur ing latar mburi. Pilihan warna sing jelas nggawe kontras sing subtle karo tenang saka wavy 20.