Majalah Desainer
Majalah Desainer
Omah Pribadi

Bbq Area

Omah Pribadi Proyèk wilayah bbq minangka papan sing ngidini kanggo masak ing njobo lan ngrampungake kulawarga. Ing Chile wilayah bbq biasane dumunung ing omah, nanging ing proyek kasebut, bagean kasebut ing omah kasebut gabung karo kebon kasebut kanthi nggunakake jendhela lempitan mancorong gedhe saengga sihir ruang kebon bisa mili ing omah. Sekawan ruang, alam, kolam, panedhaan lan masakan dipadani kanthi desain unik.

Desain Arsitektur Fasad

Cecilip

Desain Arsitektur Fasad Desain sampul surat Cecilip dibentuk karo superposisi unsur horisontal sing ngidini nggayuh wangun organik sing mbedakake jumlah bangunan. Saben modul dumadi saka bagean garis sing ditulis ing radiasi lengkungan sing bakal dibentuk. Potongan-potongan kasebut digunakake profil persegi persegi aluminium anodized salaka 10 cm lan kandel 2 mm lan dilebokake ing panel aluminium komposit. Sawise modul dipasang, bagian ngarep dilapisi baja stainless steel sing ukurane 22.

Toko

Ilumel

Toko Sawise meh patang puluh taun sejarah, toko Ilumel minangka salah sawijining firma paling gedhe lan paling misuwur ing Republik Dominika ing pasar perabot, lampu lan dekorasi. Campur paling anyar menehi panjaluk babagan kabutuhan ekspansi area pameran lan definisi rute sing luwih resik lan luwih artikulasi sing ngidini bisa ngormati macem-macem koleksi sing kasedhiya.

Renovasi Hotel

Renovated Fisherman's House

Renovasi Hotel Hotel SIXX mapan ing desa Houhai Teluk Haitang ing Sanya. Segara kidul China udakara 10 meter ing ngarep hotel, lan Houhai kondhang minangka swarga surfer ing China. Arsitek ngubah telung bangunan storied asli, sing disedhiyakake kanggo kulawarga nelayan lokal pirang-pirang taun, menyang hotel resort sing nempelake tema, kanthi nguatake struktur lawas lan ndandani ruangan ing njero.

Akhir Minggu Akhir Minggu

Cliff House

Akhir Minggu Akhir Minggu Iki minangka kabin mancing kanthi tampilan gunung, ing tebing Langit Langit ('Tenkawa' ing basa Jepang). Digawe saka beton sing dikuatake, bentuk kasebut minangka tabung sederhana, dawa dawane meter. Sisih pinggir dalan tabung ditambahi lemah lan terus diluncurake ing jero lemah, saengga mundhak horisontal saka bank lan nggantungake banyu. Rancangnya gampang, interior jembar, lan dek kali sing dibukak menyang langit, gunung lan kali. Dibangun ing ngisor level dalan, mung gendheng kabin sing katon, saka pinggir dalan, saéngga konstruksi ora ngalangi tampilan.