Majalah Desainer
Majalah Desainer
Desain Interior

Suzhou MZS Design College

Desain Interior Proyek iki dununge ing Suzhou, sing misuwur kanthi desain taman tradisional Tionghoa. Desainer kasebut ngupayakake nggabungake kepekaan modernis lan uga basa Suzhou. Desain kasebut nduwe isyarat saka arsitektur Suzhou tradisional kanthi nggunakake tembok plester putih, lawang rembulan lan arsitektur taman sing rumit kanggo mbayangake basa Suzhou ing konteks kontemporer. Perabotan digawe maneh nganggo cabang daur ulang, pring, lan tali jerami kanthi partisipasi siswa, sing menehi makna khusus kanggo ruang pendhidhikan iki.

Restaurant Bar Rooftop

The Atticum

Restaurant Bar Rooftop Pesona restoran ing lingkungan industri kudu dibayangke ing arsitektur lan perabotan. Plester jeruk ireng lan abu-abu, sing dikembangake khusus kanggo proyek iki, minangka salah sawijining bukti. Struktur sing unik lan kasar ngliwati kabeh kamar. Ing eksekusi rinci, bahan kayata baja mentah sengaja digunakake, sing jahitan las lan tandha mecah tetep katon. Kesan iki didhukung dening pilihan jendela muntin. Unsur kadhemen iki dibedakake karo kayu oak anget, parket herringbone sing direncanakake tangan lan tembok sing ditandur kanthi lengkap.

Paviliun Sing Bisa Dipindhah

Three cubes in the forest

Paviliun Sing Bisa Dipindhah Telung kubus yaiku piranti kanthi macem-macem sifat lan fungsi (peralatan dolanan kanggo bocah-bocah, perabotan umum, obyek seni, ruang semedi, arbors, ruang istirahat cilik, ruang tunggu, kursi kanthi atap), lan bisa nggawa pengalaman spasial sing seger. Telung kubus bisa diangkut kanthi truk kanthi gampang, amarga ukuran lan wujude. Ing babagan ukuran, instalasi (inklinasi), permukaan jog, jendhela lan sapiturute, saben kubus dirancang kanthi karakteristik. Telung kubus dirujuk menyang ruang minimal tradisional Jepang kayata kamar upacara teh, kanthi variasi lan mobilitas.

Komplek Multifungsi

Crab Houses

Komplek Multifungsi Ing dhataran jembar Silesia Lowlands, siji gunung gaib ngadeg piyambak, ditutupi pedhut misteri, inggil ing kutha picturesque saka Sobotka. Ana, ing tengah-tengah lanskap alam lan lokasi legendaris, kompleks Crab Houses: pusat riset, direncanakake. Minangka bagéan saka proyek revitalisasi kutha, mesthine bisa ngetokake kreativitas lan inovasi. Panggonan kasebut nggabungake ilmuwan, seniman lan komunitas lokal. Bentuk pendopo kasebut diilhami dening kepiting sing mlebu ing segara suket. Padha bakal padhang ing wayah wengi, kaya kunang-kunang sing nglayang ing kutha.

Apotek

Izhiman Premier

Apotek Desain toko Izhiman Premier anyar berkembang kanthi nggawe pengalaman sing trendi lan modern. Desainer nggunakake campuran bahan lan rincian sing beda kanggo ngladeni saben pojok item sing ditampilake. Saben area tampilan diolah kanthi kapisah kanthi nyinaoni sifat bahan lan barang sing ditampilake. Nggawe perkawinan bahan campuran antarane marmer Calcutta, kayu Walnut, kayu Oak lan Kaca utawa Akrilik. Akibaté, pengalaman kasebut adhedhasar saben fungsi lan preferensi klien kanthi desain modern lan elegan sing cocog karo barang sing ditampilake.

Kamar Pameran

From The Future

Kamar Pameran Pameran: Ing kamar pameran, sepatu olahraga lan peralatan olahraga, sing diprodhuksi nganggo teknologi injeksi, dituduhake. Panggonan kasebut, kaya diprodhuksi nganggo cet injeksi sing mencet. Ing cara manufaktur ing papan kasebut, potongan perabot kaya yen diproduksi karo cet injeksi supaya bisa ngasilake kabeh. Dalan jahitan kasar sing ana ing langit-langit, lemes babagan visibilitas teknologi.