Majalah Desainer
Majalah Desainer
Seri Winates Winates Khusus

Echinoctius

Seri Winates Winates Khusus Proyek iki unik kanthi pirang-pirang cara. Desain kasebut kudu nggambarake karakter unik saka produk sing dimaksud - anggur penulis eksklusif. Kajaba iku, ana syarat kanggo ngandhani makna jero babagan produk - superlatif, solstis, kontras antarane wengi lan wengi, ireng lan putih, mbukak lan ora jelas. Desain kasebut nduweni maksud kanggo nggambarake rahasia sing didhelikake ing wayah wengi: kaendahan langit wengi sing nggumunake awake dhewe lan teka-teki mistik sing didhelikake ing rasi lintang lan Zodiak.

Alat Pendidikan Lan Pelatihan

Corporate Mandala

Alat Pendidikan Lan Pelatihan Mandala perusahaan minangka alat pendidikan lan pelatihan anyar. Minangka integrasi inovatif lan unik prinsip mandala kuno lan identitas perusahaan sing dirancang kanggo ningkatake kerja tim lan kinerja bisnis sakabehe. Salajengipun minangka unsur anyar kanggo identitas perusahaan perusahaan. Mandala perusahaan yaiku kegiatan klompok kanggo kegiatan tim utawa individu kanggo manajer. Iki dirancang khusus kanggo perusahaan tartamtu lan diwenehi warna kanthi tim utawa kanthi individu kanthi cara gratis lan intuisi ing ngendi kabeh wong bisa milih warna utawa lapangan.

Kran Banyu

Electra

Kran Banyu Elektron sing ora duwe pegangan sing kapisah narik kawigaten kanggo kabeh wong amarga keindahan lan penampilan sing cerdas ditemtokake unik kanggo pawon. Tarik mixer sink sink digital menehi pangguna kebebasan obah ing pawon nalika nawakake pilihan rong fungsi aliran sing beda. Ing wilayah ngarep electra, pad elektronik menehi akses menyang kabeh fungsi, sanajan semprotan dipasang menyang spout utawa ing tangan nganggo mung pucuk driji, sampeyan bisa ngontrol.

Papan Pameran

Ideaing

Papan Pameran Iki minangka dewan pameran perusahaan ing Minggu Desain Guangzhou 2013 sing dirancang dening C&C Design Co, Ltd Desain kanthi rapi mbuwang ruang kurang saka 91 meter persegi, sing ditampilake dening layar layar tutul lan proyektor njero ruangan. Kode QR sing ditampilake ing kothak cahya yaiku tautan web perusahaan kasebut. Sementara, para desainer ngarep-arep manawa penampilan kabeh bisa menehi rasa kenikmatan, supaya nuduhake kreativitas sing diduweni dening perusahaan desain, yaiku "semangat kamardikan, lan ide kebebasan" sing disengkuyung. .

Kain Tactile

Textile Braille

Kain Tactile Tekstil jacquard universal industri minangka pamikiran kanggo wong wuta. Kain iki bisa diwaca dening wong sing nduwe pandangan sing apik lan tujuane mbantu wong-wong buta sing wiwit ilang ora weruh utawa ngalami masalah penglihatan; supaya bisa sinau sistem braille nganggo bahan sing ramah lan umum: kain. Isine aksara, angka lan tandha wacan. Ora ana warna sing ditambahake. Minangka produk saka skala abu-abu minangka prinsip ora ana persepsi sing entheng. Iki minangka proyek kanthi arti sosial lan ngluwihi tekstil komersial.

Kran Banyu

Electra

Kran Banyu Elektron sing dianggep minangka wakil pangguna digital ing sektor armature nggabung karo teknologi kanthi desain kanggo negesake desain umur digital. Grosir sing ora duwe pegangan kapisah narik kawigaten kanggo kabeh wong amarga keanggunan lan penampilan sing cerdas ditemtokake kanggo unik ing wilayah udan. Tombol tampilan tutul saka Electra nawakake pangguna kanthi solusi ergonomik. "Eco Mind" keran nyedhiyakake pangguna kanthi efisiensi maksimal. Fitur iki utamane nambah nilai kanggo generasi sing bakal teka