Majalah Desainer
Majalah Desainer
Kalung

Scar is No More a Scar

Kalung Rancangan kasebut nduweni crita nglarani sing dramatis. Iki diilhami dening parut ora lali sing ora bisa dilalekake nalika awakku kobong nalika kembang api nalika umur 12 taun. Sawise nyoba nutupi nganggo tato kasebut, tukang tato kasebut ngelingake aku yen bakal luwih ala kanggo nutupi rasa wedi. Kabeh wong duwe parut, kabeh wong duwe crita utawa sejarah nglarani sing ora lali, solusi sing paling apik kanggo ngobati yaiku sinau cara ngadhepi lan kuwat ngatasi tinimbang nutupi utawa nyoba uwal saka dheweke. Mula, muga-muga wong sing nganggo perhiasan bisa rumangsa kuwat lan luwih positif.

Jam Tangan Sing Kasambung

COOKOO

Jam Tangan Sing Kasambung COOKOO ™, smartwatch perancang pisanan ing donya sing nggabungake gerakan analog kanthi tampilan digital. Kanthi desain apik kanggo garis ultra resik lan fungsional cerdas, jam tangan nampilake kabar sing luwih disenengi saka smartphone utawa iPad. Thanks kanggo pangguna COOKOO App ™ tetep ngontrol urip sing gegandhengan karo milih notifikasi lan tandha sing pengin ditampa kanthi bener. Pencet tombol KOMUNITIS sing disesuaikan bakal ngidini kamera muter jarak jauh, puter maneh musik kontrol jauh, check-in Facebook tombol siji lan akeh pilihan liyane.

Kasus Laptop

Olga

Kasus Laptop Kasus laptop nganggo tali khusus lan khusus sistem kasus liyane. Kanggo materi aku njupuk kulit daur ulang. Ana sawetara warna saka saben wong bisa milih awake dhewe. Tujuanku yaiku nindakake kasus laptop sing gampang lan menarik ing ngendi gampang ngurusi sistem lan ing ngendi sampeyan bisa nggedhekake kasus liyane yen sampeyan kudu nindakake pro buku buku Mac lan Ipad utawa mini ipad. Sampeyan bisa nggawa payung utawa koran ing ngisor iki. Kasus gampang diganti kanggo saben dina njaluk.

Jas Hujan

UMBRELLA COAT

Jas Hujan Jas hujan iki minangka kombinasi jas hujan, payung lan celana ngisor banyu. Gumantung ing kahanan cuaca lan jumlah udan bisa diatur kanggo macem-macem level perlindungan. Fitur unik dheweke yaiku nggabungake jas hujan lan payung ing siji item. Kanthi "payung raincoat" tangan sampeyan gratis. Uga, bisa cocog kanggo kegiatan olahraga kaya numpak sepeda. Kajaba iku ing dalan sing rame, sampeyan ora nabrak payung liyane amarga payung ngluwihi pundak.

Dering

Doppio

Dering Iki minangka permata alam sing apik banget. "Doppio", kanthi bentuk spiraling, lelungan ing rong arah sing nglambangake wektu pria: jaman kepungkur lan mbesuke. Iki nggawa salaka lan emas sing nuduhake pangembangan jiwa manungsa sajrone sejarah ing Bumi.

Dering Lan Liontin

Natural Beauty

Dering Lan Liontin Koleksi Keindahan Alam digawe minangka penghormatan kanggo alas Amazon, warisan ora mung kanggo Brasil, nanging ing saindenging jagad. Koleksi iki nggabungake kaendahan alam kanthi sensualitas saka kurva feminin ing ngendi wujud perhiasan lan ngusir awak wanita.