Majalah Desainer
Majalah Desainer
Sepatu Kemewahan

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Sepatu Kemewahan Garis garis "permata sandal / berbentuk", Gianluca Tamburini, sing diarani Konspirasi, diadegake ing taun 2010. Sepatu konspirasi kanthi gampang nggabungake teknologi lan estetika. Tumit lan soles digawe saka bahan kayata alluminium lan titanium sing entheng, sing dibuwang ing wangun sculptural. Siluet saka sepatu kasebut banjur disorot saka watu semi / larang regane lan hiasan liyane. Teknologi dhuwur lan bahan ujung sing apik minangka arca modern, sing duwe bentuk sandal, nanging ing endi sentuhan lan pengalaman para pengrajin Italia sing trampil isih katon.

Bros

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Bros Karakter lan bentuk eksternal subjek ngidini ngganti desain anyar. Ing alam nengsemake siji wektu dadi liyane. Musim nderek musim salju lan esuk teka sawise wengi. Werna uga ganti uga swasana. Prinsip panggantos iki, ganti gambar digawa menyang hiasan saka «Metamorphosis Asia», koleksi ing ngendi rong negara sing beda, gambar loro sing ora digambarake ing siji obyek. Elemen konstruksi bisa ndadekake karakter lan penampilan hiasan kasebut.

Jam Tangan Analog

Kaari

Jam Tangan Analog Desain iki adhedhasar mekanisme analog 24h (tangan setengah jam setengah) Desain iki diwenehake kanthi potongan loro mati arc berbentuk busur. Liwat dheweke, jam tangan lan menit sing ngowahi bisa dideleng. Tangan jam (disc) dipérang dadi rong bagéan sing beda karo warna, puteran, nuduhake wektu AM utawa PM gumantung saka warna sing diwiwiti katon. Tangan menit katon liwat busur radius sing luwih gedhe lan nemtokake slot menit sing cocog karo dials 0-30 menit (sing ana ing radius busur) lan slot 30-60 menit (dumunung ing radius njaba).

Loafer Busana Modern

Le Maestro

Loafer Busana Modern Le Maestro ngrebutake spatu busana kanthi nggabungake titanium 'matrix matriks langsung Direct Metal Laser Sintered (DMLS). 'Tumit matriks' nyuda massa visual bagean tumit lan nuduhake integritas struktural saka busana. Kanggo nglengkapi vamp sing elegan, kulit gabah dhuwur digunakake kanggo desain asimetris sing paling dhuwur. Integrasi integrasi bagean tumit menyang sisih ndhuwur saiki dadi bagian siluet sing ramping lan disaring.

Qipao Kontemporer

The Remains

Qipao Kontemporer Inspirasi kasebut asale saka Relik Cina, "Keramik" minangka perwakilan sing paling populer ora ana masalah saka kraton lan masarakat. Ing panaliten, sanajan jaman saiki standar gaya estetika Cina lan Feng Shui (desain interior lan lingkungan) ora owah. Dheweke seneng ndeleng, layering lan pengarepan. Aku kepengin ngrancang Qipao kanggo nggawa implikasi lan fitur keramik saka dinasti lawas menyang mode kontemporer. Lan nggawe provokasi wong sing lali karo budaya lan etnik nalika kita generasi i.

Bros

Chiromancy

Bros Saben wong unik lan asli. Iki kabukten sanajan pola ing driji. Garis udut lan pratandha saka tangan kita uga asline. Kajaba iku, saben wong duwe macem-macem watu, sing cedhak karo kualitas utawa nyambung karo acara pribadi. Kabeh fitur kasebut menehi pengamat pemikiran supaya akeh instruktif lan menarik, sing nggawe perhiasan pribadi adhedhasar garis-garis kasebut lan tandha-tandha saka barang-barang individu. Perhiasan lan perhiasan jenis kaya iki - mbentuk Kode Art Pribadi