Majalah Desainer
Majalah Desainer
Desain Kemasan Bir Bavarian

AEcht Nuernberger Kellerbier

Desain Kemasan Bir Bavarian Ing jaman abad pertengahan, pabrik bir lokal ngidini umure bir umure luwih saka 600 taun ing sangisore kastil Nuremberg. Ngurmati sejarah iki, bungkus "AEcht Nuernberger Kellerbier" saiki katon asli. Label bir nuduhake gambar tangan kastil sing lungguh ing watu lan tong kayu ing rong, digawe kanthi font jinis gaya vintage. Label panyegel karo merek dagang "St Mauritius" perusahaan lan gabus mahkota warna tembaga ngirimake kerajinan lan kepercayaan.

Merek Salon Kecantikan

Silk Royalty

Merek Salon Kecantikan Tujuan proses merek yaiku nyelehake merek ing kategori kelas dhuwur kanthi tampilan lan rasa adaptasi karo tren global makeup lan perawatan kulit. Elegan ing interior lan eksterior, nawakake plancongan mewah kanggo para klien supaya bisa mundur kanthi mandhiri. Sukses komunikasi pengalaman menyang konsumen ditrapake ing proses desain. Mula, Alharir Salon wis dikembangake, nyebutake kewanitaan, unsur visual, warna mewah lan tekstur kanthi tliti babagan rincian sing apik kanggo nambah rasa percaya diri lan kenyamanan.

Kursi Olahpesen

Kepler 186f

Kursi Olahpesen Dhasar struktural kursi lengen Kepler-186f yaiku gerobak, solder saka kawat baja sing unsur ukir saka kayu ek diikat nganggo lengen kuningan. Macem-macem pilihan panggunaan armature gabung karo harmoni karo elemen ukiran kayu lan perhiasan. Objek seni iki nggambarake eksperimen sing digabungake prinsip estetika sing beda. Bisa diarani "Barbaric utawa New Baroque" ing endi gabungan lan bentuk sing apik banget. Minangka asil improvisasi, Kepler dadi multilayer, ditutupi karo subtext lan rincian anyar.

Kemasan

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Kemasan Banyu KRYSTAL nggambarake intine kemewahan lan kasugihan ing botol. Nampilake nilai pH alkalin 8 nganti 8,8 lan komposisi mineral sing unik, banyu KRYSTAL mlebu ing botol prisma transparan transparan kothak sing meh padha karo kristal sing murup, lan ora kompromi babagan kualitas lan kemurnian. Logo merek KRYSTAL ditampilake kanthi subtly ing botol, kanthi nambahake pengalaman mewah. Saliyane pengaruh visual ing botol, PET lan botol kaca kanthi kothak bisa didaur ulang, ngoptimalake papan lan bahan kemasan, saengga nyuda tlapak sikil karbon sakabèhé.

Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" dikembangake minangka vodka premium. Desain kasebut minimalis, loro ing bentuk botol lan uga warna. Botol silinder sing sederhana lan warna sing diwatesi (putih, warna abu-abu, ireng) negesake kemurnian produk kristal, lan keanggunan lan gaya pendekatan grafis minimalis.

Instalasi Optik

Opx2

Instalasi Optik Opx2 minangka instalasi optik sing nelik hubungan simbiotik antara alam lan teknologi. Hubungan ing ngendi pola, repetisi, lan irama nggambarake loro formasi alami lan operasi proses komputasi. Geometri panginstalan instalasi, opacity cepet lan / utawa kapadhetan padha karo fenomena nyopir dening lapangan jagung utawa diterangno teknologi nalika ndeleng kode binar. Opx2 mbangun géomètri rumit lan tantangan kanggo tampilan volume lan ruang.