Majalah Desainer
Majalah Desainer
Seni Umum

Flow With The Sprit Of Water

Seni Umum Asring lingkungan komunitas dicelupake dening gangguan intra-intra-pribadine para warga sing nyebabake kekacauan sing katon lan ora katon ing sakcedhake. Efek ora sadar iki kelainan yaiku pendhudhuk dadi resah. Agitation habitual lan siklik iki mempengaruhi awak, pikiran, lan semangat. Pitunjuk pandhuan, ngresiki, ngresiki, lan nguatake "chi" positif saka papan, kanthi fokus ing asil sing nyenengake lan tentrem. Kanthi owah-owahan subtle ing lingkungane, masarakat dituntun supaya keseimbangan antara kasunyatan utama lan eksternal.

Desain Merek

Queen

Desain Merek Desain lengkap adhedhasar konsep ratu lan papan catur. Kanthi rong warna ireng lan emas, desain kasebut kanggo nyritakake rasa kelas dhuwur lan reshape gambar visual kasebut. Kajaba saka garis logam lan emas sing digunakake ing produk kasebut, unsur pemandangan dibangun kanggo mateni kesan catur, lan kita nggunakake koordinasi pencahayaan panggung kanggo nggawe asap lan cahya saka perang.

Patung

Atgbeyond

Patung Xi'an ana ing papan wiwitan ing Jalan Raya Sutra Agung. Ing proses seni panliten kreatif, dheweke gabung karo sifat modern merek hotel Xi'an W, sejarah lan budaya khusus Xi'an, lan crita seni apik babagan Dinasti Tang. Pop sing digabungake karo seni graffiti dadi ekspresi seni W hotel sing duweni pengaruh sing signifikan.

Yong Sawijining Pelabuhan Rebranding

Hak Hi Kong

Yong Sawijining Pelabuhan Rebranding Usul kasebut nggunakake telung konsep kanggo ngrancang sistem CI kanggo Pelayaran Pelancongan Yong-An. Kapisan yaiku logo anyar sing nggawe bahan visual khusus sing dijupuk saka karakteristik komunitas Hakka. Langkah sabanjure yaiku investasi ulang saka pengalaman hiburan, banjur nggawe rong karakter maskot sing makili lan supaya ditampilake ing wisata anyar kanggo nuntun turis menyang plabuhan. Paling pungkasan, ngrancang sangang papan ing saubenge, sing ana sekitar kegiatan hiburan lan masakan sing enak.

Desain Pameran

Tape Art

Desain Pameran Ing taun 2019, pesta visual saka garis, potongan warna, lan fluoresensi nyebabake Taipei. Pameran Art Tape Sing diatur dening FunDesign.tv lan Tape That Collective. Akeh macem-macem proyek kanthi ide lan teknik sing ora umum dituduhake ing 8 pamasangan seni pita lan nampilake 40 lukisan tape, bebarengan karo video karya seni sadurunge. Dheweke uga nambah swara lan cahya sing apik kanggo nggawe acara kasebut minangka milieu seni sing rumit lan bahan sing ditrapake kalebu kasut tela, tape dadu, kaset kertas, tales kemasan, kaset plastik, lan tali.

Salon Rambut

Vibrant

Salon Rambut Njupuk intine gambar botani, taman langit digawe ing saindenging alungan, langsung nyambut tamu kanggo mbuwang, obah saka wong akeh, tampil saka dalan gedhe. Ngintip menyang papan, tata letak sing sempit terus munggah kanthi rinci tutul emas sing rinci. Métafora botani isih ditulis kanthi megah ing saindenging ruangan, ngganti swara bengok sing teka saka lurung-lurung, lan ing kene dadi taman rahasia.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.