Majalah Desainer
Majalah Desainer
Restoran

Thankusir Neverland

Restoran Wilayah kabeh proyek cukup gedhe, biaya listrik lan transformasi banyu lan penghawa dingin pusat uga dhuwur, uga piranti lan peralatan dapur liyane, saengga anggaran kasedhiya dekorasi ruangan interior cukup diwatesi, saengga para desainer njupuk " kaendahan alam bangunan kasebut dhewe & Quot;, sing menehi kejutan gedhe. Atap gendhakan wis diowahi kanthi nginstal lampu langit ukuran beda-beda ing ndhuwur. Sajrone awan, srengenge sumunar liwat lampu langit, nggawe alam lan efek cahya sing rukun.

Dering

Ohgi

Dering Mimaya Dale, desainer cincin Ohgi wis ngirim pesen simbolis nganggo cincin iki. Inspirasi cincin kasebut asale saka makna positif sing dikepengini karo para penggemar lipatan Jepang lan kepiye seneng karo budaya Jepang. Dheweke nggunakake emas 18K kuning lan sapir kanggo bahan kasebut lan nggawa aura mewah. Kajaba iku, penggemar lempitan lungguh ing dering kanthi sudut sing unik. Rancang dheweke minangka kesatuan antarane Timur lan Kulon.

Opener Huruf

Memento

Opener Huruf Kabeh diwiwiti kanthi matur nuwun. Serangkai pembuka surat sing nggambarake pekerjaan: Memento ora mung sekumpulan alat nanging uga sawetara obyek sing nyatakake rasa syukur lan perasaan pangguna. Liwat semantik produk lan gambar sing gampang kanggo profesi sing beda, desain lan cara unik saben potongan Memento digunakake kanggo pangguna macem-macem pengalaman ing ati.

Restoran Lan Bar Jepang

Dongshang

Restoran Lan Bar Jepang Dongshang minangka restoran lan bar Jepang sing ana ing Beijing, kasusun saka pring sing macem-macem wujud lan ukuran. Visi proyek kasebut yaiku nggawe lingkungan makan sing unik kanthi ngganggu estetika Jepang kanthi unsur budaya China. Bahan tradisional sing ana hubungane karo seni lan kerajinan loro negara kasebut nutupi tembok lan langit-langit kanggo nggawe suasana sing intim. Bahan alami lan lestari nggambarke filsafat anti-kutha ing crita klasik Cina, Pitu Sages saka Bambu Grove, lan interior njedulake rasa mangan ing jero wit pring.

Kursi

Osker

Kursi Osker langsung ngajak sampeyan lenggah lan santai. Kursi kursi iki duwe desain sing cekap lan sudhut mlengkung nyedhiyakake ciri khas kayata gabung kayu balung sing sampurna, armrice kulit lan bantal. Akeh rincian lan panggunaan bahan bermutu tinggi: kulit lan kayu sing padhet njamin desain kontemporer lan abadi.

Omah

Zen Mood

Omah Zen Mood minangka proyek konsep sing dadi pusat ing 3 pembalap utama: Minimalisme, adaptasi, lan estetika. Segmen individu dipasang kanthi nggawe macem-macem bentuk lan nggunakake: omah, kantor utawa ruang pameran bisa digawe nggunakake rong format. Saben modul wis dirancang kanthi 3.20 x 6.00m sing disusun ing 19m² sajrone 01 utawa 02 lantai. Pengangkutan kasebut umume digawe saka truk, uga bisa dikirim lan nginstal mung sedina. Rancang unik, kontemporer sing nggawe ruang sing gampang, gampang lan kreatif digawe kanthi cara konstruktif sing resik lan industrialisasi.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.