Majalah Desainer
Majalah Desainer
Omah

Zen Mood

Omah Zen Mood minangka proyek konsep sing dadi pusat ing 3 pembalap utama: Minimalisme, adaptasi, lan estetika. Segmen individu dipasang kanthi nggawe macem-macem bentuk lan nggunakake: omah, kantor utawa ruang pameran bisa digawe nggunakake rong format. Saben modul wis dirancang kanthi 3.20 x 6.00m sing disusun ing 19m² sajrone 01 utawa 02 lantai. Pengangkutan kasebut umume digawe saka truk, uga bisa dikirim lan nginstal mung sedina. Rancang unik, kontemporer sing nggawe ruang sing gampang, gampang lan kreatif digawe kanthi cara konstruktif sing resik lan industrialisasi.

Sistem Wayfinding

Airport Bremen

Sistem Wayfinding Desain modern kontras sing dhuwur lan informasi sing jelas Hirarchie mbedakake sistem anyar. Sistem orientasi ditindakake kanthi cepet lan bakal menehi sumbangan positif kanggo kualitas layanan sing diwenehake bandara. Teges paling penting ing jejere nggunakake font anyar, unsur panah khas kanggo ngenalake warna lan kontras sing beda. Babagan utamane babagan aspek fungsional lan psikologis, kayata visibilitas, katrampilan sing gampang, lan rekaman informasi sing gratis. Kasus aluminium anyar kanthi katerangan LED modern, optimis digunakake. Menara signage ditambahake.

Perabot Cekungan

Eva

Perabot Cekungan Inspirasi desainer asal saka desain paling sithik lan nggunakake minangka fitur sing tenang nanging sumilir menyang ruang jedhing. Muncul saka riset babagan bentuk arsitektur lan volume geometris sing sederhana. Basin bisa uga ana unsur sing bisa nemtokake macem-macem papan lan sekaligus pusat titik menyang papan. Gampang kanggo nggunakake, ngresiki lan awet banget. Ana sawetara macem-macem kalebu jog tunggal, lenggah ing bangku lan tembok dipasang, uga sink tunggal utawa kaping pindho. Variasi ing warna (warna RAL) bakal mbantu nggabungake desain menyang papan.

Konsep Kemasan

Faberlic Supplements

Konsep Kemasan Ing jagad modhèrn, masarakat terus-terusan ngalami pengaruh agresif saka faktor negatif njaba. Ekologi sing ala, irama sing sibuk ing megalopolises utawa stres nyebabake tambah akeh awak. Kanggo normalake lan nambah kahanan fungsional awak, suplemen digunakake. Metaan utama proyek iki wis dadi diagram kanggo ningkatake kesejahteraan wong kanthi nggunakake suplemen. Uga, unsur grafis utama mbaleni wangun huruf F - huruf pisanan ing jeneng merek.

Omah

Dezanove

Omah Inspirasi arsitek kasebut saka kayu kayu putih sing dituntut saka "bateas". Iki minangka platform produksi mussel ing muara lan dadi industri lokal sing penting banget ing "Ria da Arousa", Spanyol. Kayu kayu digunakake ing platform kasebut, lan ana tambahan wit iki ing wilayah kasebut. Umur kayu ora didhelikake, lan beda-beda ing njaba lan jero kayu digunakake kanggo nggawe sensasi sing beda. Omah kasebut nyilih nginep tradhisi sekitare lan nyritakake crita kasebut ing babagan desain lan rinci.

Restoran

Xin Ming Yuen

Restoran Lawang mlebu yaiku arupa bahan, struktur, lan warna sing beda. Wilayah resepsi minangka papan sing tenang. Pola ora nyenengake nemoni dekorasi sing nyenengake. Ing mburi yaiku area bar sing dinamis sajrone konteks. Pola karakter tradisional Tionghoa sing dipimpin lampu nambah rasa futurisme. Nglewati klambi atap payon sing ditanemake kanthi nyenengake yaiku area panedhaan. Dekorasi karo gambar kembang bunga, karboh, layar kaca sing diwarnai lan lemari jamu Bai Zi kuna, iku minangka perjalanan visual liwat tinggalan jaman lan budaya ing mode.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.