Majalah Desainer
Majalah Desainer
Timepiece

Argo

Timepiece Argo dening Gravithin minangka bahan sing desain desain inspirasi dening sextant. Iki nduwe dial kaping pindho kanthi ukiran, kasedhiya ing rong warna, Jero Biru lan Segara Ireng, minangka penghormatan petualangan mitos kapal Argo. Atine berdegur amarga gerakan kuarza Swiss Ronda 705, dene kaca sapir lan baja disapu 316L sing kuwat banget, luwih tahan. Sampeyan uga tahan banyu 5ATM. Jam tangan kasebut kasedhiya ing telung warna kasus sing beda (emas, salaka, lan ireng), rong warna dial (Deep Blue and Black Sea) lan enem model tali, ing rong bahan sing beda.

Desain Interior

Eataly

Desain Interior Eataly Toronto disesuaikan karo nuansa kutha sing saya akeh lan dirancang kanggo nambah lan nambah ijol-ijolan sosial liwat pemangkin universal panganan Italia sing apik. Mung cocog manawa "passeggiata tradisional" lan tahan lama yaiku inspirasi ing desain kasebut kanggo Eataly Toronto. Ritual sing saiki wis nate weruh Italia saben sore menyang dalan utama lan piazza, kanggo mlaku-mlaku lan sosialisasi lan kadang-kadang mandheg ing bar lan toko ing dalan. Seri pengalaman iki mbutuhake skala jalan anyar sing apik ing Bloor lan Bay.

Kothak Tuwuh Darmabakti Kanthi Sukses

Bloom

Kothak Tuwuh Darmabakti Kanthi Sukses Bloom minangka kothak tuwuh darmabakti sing sukses minangka perabot omah sing apik. Nyedhiyakake kahanan sing apik kanggo succulents. Tujuan utama produk yaiku ngisi kepinginan lan ngrawat sing manggon ing wilayah kutha kanthi akses lingkungan sing kurang ijo. Urban kutha teka akeh tantangan ing saben dinane. Sing ndadekke manungsa nglirwakake alam. Bloom tujuane dadi jembatan antara konsumen lan kepinginan alami. Produk kasebut ora otomatis, tujuane kanggo mbantu konsumen. Dhukungan aplikasi kasebut bakal ngidini pangguna kanggo njupuk tindakan karo tanduran sing bakal ngidini kanggo ngasuh.

Kapel

Coast Whale

Kapel Wangun bionis paus kasebut dadi basa ing kapel iki. Iwak paus ing pesisir Islandia. Sawijining wong bisa mlebet ing pawon liwat iwak sithik lan ngalami perspektif iwak sing ndeleng segara sing luwih gampang manungsa nggambarake nglirwakake lingkungan. Struktur dhukungan kasebut tiba ing pantai kanggo njamin karusakan minimal saka lingkungan alami. Bahan lan alam sing ramah lingkungan nggawe proyek iki minangka tujuan wisata sing mbutuhake perlindungan lingkungan.

Ban Transformatif

T Razr

Ban Transformatif Ing wektu cedhak, panyebaran pembangunan transportasi listrik ana ing ngarep. Minangka pabrikan mobil, Maxxis tetep mikir kepiye bisa ngrancang sistem cerdas sing layak sing bisa melu gaya iki lan malah mbantu nyepetake. T Razr minangka ban cerdas sing dikembangake kanggo kabutuhan. Sensor sing dibangun kanthi aktif ndeteksi macem-macem kahanan nyopir lan menehi sinyal aktif kanggo ngowahi ban kasebut. Tapak gedhe sing ditambahi lan ganti wilayah kontak kanggo nanggepi sinyal, mula bisa ningkatake kinerja traction.

Produsen Teh

Grundig Serenity

Produsen Teh Serenity minangka produsen teh kontemporer sing fokus ing pengalaman pangguna sing seneng. Proyek biasane fokus ing unsur estetika lan pengalaman pangguna minangka target utama supaya produk supaya beda karo produk sing wis ana. Dok saka produsen teh luwih cilik tinimbang awak sing ngidini produk kanggo nyawang lemah sing nggawe identitas unik. Awak kanthi sudhut mlengkung kanthi permukaan irisan uga ndhukung identitas produk unik.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.