Majalah Desainer
Majalah Desainer
Klub Bocah

Meland

Klub Bocah Kabeh proyek wis ngrampungake ekspresi taman permainan njero ruangan wong tuwa lan anak, nuduhake tingkat lengkap lan konsistensi ing streamline lan ruang ruang. Desain garis subtle nyambung macem-macem wilayah fungsional lan nyadari rasionalitas para pengunjung. Rujukan ruang kasebut, uga nyambungake ruang sing beda liwat plot lengkap lan ndadékaké konsumen ngalami perjalanan sing apik kanggo interaksi wong tuwa.

Apartemen

Home in Picture

Apartemen Proyek kasebut minangka ruang urip sing digawe kanggo kulawarga papat karo bocah loro. Atmosfer impen bumi sing digawe saka desain omah ora mung saka jagad dongeng sing digawe kanggo bocah, nanging uga saka rasa futuristik lan kejutan spiritual sing digawe dening tantangan ing perabot omah tradisional. Ora dikepengini karo metode lan pola sing kaku, desainer ngrusak logika tradisional lan menehi interpretasi gaya urip anyar.

Desain Interior Omah

Inside Out

Desain Interior Omah Desainer arsitektur sepisanan nggawe desain interior solo independen, milih campuran furnitur Jepang lan Nordic kanggo nggawe suasana sing nyenengake lan nyenengake. Kayu lan kain digunakake utamane ing saindenging warata kanthi peralatan minimalis. Konsep & quot; Inside Out & Quot; kothak kayu dicethakaké nganggo lawang kayu lan koridor sing gegandhengan nalika dibukak ing ruang tamu minangka & quot; nang & quot; nampilake buku lan tampilan seni, kanthi kamar minangka & quot; Outside & Quot; kanthong ruang sing ngladeni fungsi urip.

Pemugaran Puri Lawas

Timeless

Pemugaran Puri Lawas Pemilik tuku Crawfordton House ing Skotlandia ing April 2013, upaya mulihake rasa asli bangsawan Skotlandia kuno, lan kompatibel karo urip modern. Karakteristik lan celengan sejarah istana kuno dijaga kanthi rasa asli. Estetika desain lan budaya daerah kanthi macem-macem abad bertembung kanthi percak seni ing papan sing padha.

Foto Kanggo Tutup Majalah

TimeFlies

Foto Kanggo Tutup Majalah Idea utama yaiku ngadeg saka majalah majalah tradisional tradisional. Kaping pisanan, kanthi tutup sing ora biasa. Tutup ngarep majalah TimeFlies kanggo maskapai Nordica nampilake desain Estonia kontemporer, lan judhul majalah ing tutup saben masalah ditulis dening penulis karya sing ditampilake. Desain majalah modern lan minimalis kasebut nyakup konjuk tanpa kreatip tembung tambahan maskapai anyar, sing narik kawigaten saka sifat Estonia lan sukses para perancang Estonia enom.

Sink

Thalia

Sink Pambasuh katon kaya tunas sing siap mekar lan isi: mula mekar yen digawe saka kesatuan saka larch kayu jati lan jati, intine ing sisih ndhuwur lan liyane ing sisih ngisor. Pertandhingan sing mantep lan aman, nyedhiyakake sentuhan keanggunan lan gaya urip kanthi intertwining butiran sing nyenengake kanthi macem-macem warna sing ngasilake mesin cuci unik. Kaendahan obyek iki ditondoi kanthi asimetris lan kerukunan kanthi nemoni wujud lan esensial Woody.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.