Majalah Desainer
Majalah Desainer
Renovasi Hotel

Renovated Fisherman's House

Renovasi Hotel Hotel SIXX mapan ing desa Houhai Teluk Haitang ing Sanya. Segara kidul China udakara 10 meter ing ngarep hotel, lan Houhai kondhang minangka swarga surfer ing China. Arsitek ngubah telung bangunan storied asli, sing disedhiyakake kanggo kulawarga nelayan lokal pirang-pirang taun, menyang hotel resort sing nempelake tema, kanthi nguatake struktur lawas lan ndandani ruangan ing njero.

Akhir Minggu Akhir Minggu

Cliff House

Akhir Minggu Akhir Minggu Iki minangka kabin mancing kanthi tampilan gunung, ing tebing Langit Langit ('Tenkawa' ing basa Jepang). Digawe saka beton sing dikuatake, bentuk kasebut minangka tabung sederhana, dawa dawane meter. Sisih pinggir dalan tabung ditambahi lemah lan terus diluncurake ing jero lemah, saengga mundhak horisontal saka bank lan nggantungake banyu. Rancangnya gampang, interior jembar, lan dek kali sing dibukak menyang langit, gunung lan kali. Dibangun ing ngisor level dalan, mung gendheng kabin sing katon, saka pinggir dalan, saéngga konstruksi ora ngalangi tampilan.

Desain Interior Perpustakaan

Veranda on a Roof

Desain Interior Perpustakaan Kalpak Shah saka Studio Course wis ngrampungake tingkat ndhuwur apartemen penthouse ing Pune, kulon India, nggawe campuran ruangan ruangan njero ruangan lan ruangan sing ngubengi taman payon. Studio lokal, sing uga adhedhasar ing Pune, tujuane kanggo ngowahi lantai ndhuwur omah sing dienggo dadi wilayah sing padha karo veranda saka omah tradisional India.

Hotel

Shang Ju

Hotel Kanthi kaendahan alam lan kaendahan manungsa, definisi City Resort Hotel jelas yen beda karo hotel lokal. Digabungake karo budaya lokal lan kabiasaan urip, nambah keanggunan lan sajak kanggo kamar tamu lan nyedhiyakake pengalaman urip sing beda. Pakaryan sing santai lan rileks, kebak kaendahan, urip sing resik lan resik .Pencet negesane sing ndhelikake pikiran, lan supaya para tamu mlaku kanthi tenang ing tentrem kutha.

Desain Interior Omah

The MeetNi

Desain Interior Omah Ing babagan unsur desain, ora dimaksudake supaya rumit utawa minimalis. Butuh warna-warna sederhana saka Cina minangka dhasar, nanging nggunakake cat tekstur kanggo ninggalake papan kosong, sing dadi konsepsi seni oriental sesuai karo estetika modern. Perabot omah humanistik modern lan dekorasi tradisional karo crita sejarah koyone dialog kuna lan modern sing ana ing angkasa, kanthi pesona kuna sing santai.