Majalah Desainer
Majalah Desainer
Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Hotel kasebut dumunung ing Luzhou, Provinsi Sichuan, kutha sing misuwur amarga anggur, sing desain dheweke diilhami dening guwa anggur lokal, papan sing nyebabake kepinginan kanggo njelajah. Lobi yaiku rekonstruksi gua alami, sing ana hubungane visual sing ngluwihi konsep gua lan tekstur kutha lokal menyang hotel internal, saéngga dadi pembawa budaya sing khas. Kita rumangsa rasa penumpang nalika tetep ing hotel, lan uga ngarep-arep manawa tekstur materi uga swasana sing digawe bisa dirasakake ing tingkat sing luwih jero.

Jeneng proyek : Aoxin Holiday , Jeneng desainer : Shaun Lee, Jeneng Klien : ADDDESIGN Co., Ltd..

Aoxin Holiday  Hotel

Desain luar biasa iki minangka pemenang penghargaan desain platinum ing kompetisi desain game dolanan, game lan hobi. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain para pemenang penghargaan platinum kanggo nemokake akeh karya desain game, dolanan, lan game hobi sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.