Majalah Desainer
Majalah Desainer
Seri Fotografik

U15

Seri Fotografik Proyek seniman njupuk kesempatan saka bangunan U15 kanggo nggawe asosiasi karo unsur alami sing ana ing imajinasi kolektif. Mupangati struktur bangunan lan bagean kasebut, kanthi warna lan wujud, dheweke nyoba nggawe luwih akeh lokasi spesifik kaya ing Taman Wétan Cina, Menara Setan Amerika, minangka ikon alami sing umum kaya banyu terjun, kali, lan lereng rock. Kanggo menehi interpretasi beda ing saben gambar, seniman njelajah bangunan kasebut kanthi pendekatan minimalis, nggunakake sudut lan sudut pandang sing beda.

Timepiece

Argo

Timepiece Argo dening Gravithin minangka bahan sing desain desain inspirasi dening sextant. Iki nduwe dial kaping pindho kanthi ukiran, kasedhiya ing rong warna, Jero Biru lan Segara Ireng, minangka penghormatan petualangan mitos kapal Argo. Atine berdegur amarga gerakan kuarza Swiss Ronda 705, dene kaca sapir lan baja disapu 316L sing kuwat banget, luwih tahan. Sampeyan uga tahan banyu 5ATM. Jam tangan kasebut kasedhiya ing telung warna kasus sing beda (emas, salaka, lan ireng), rong warna dial (Deep Blue and Black Sea) lan enem model tali, ing rong bahan sing beda.

Desain Interior

Eataly

Desain Interior Eataly Toronto disesuaikan karo nuansa kutha sing saya akeh lan dirancang kanggo nambah lan nambah ijol-ijolan sosial liwat pemangkin universal panganan Italia sing apik. Mung cocog manawa "passeggiata tradisional" lan tahan lama yaiku inspirasi ing desain kasebut kanggo Eataly Toronto. Ritual sing saiki wis nate weruh Italia saben sore menyang dalan utama lan piazza, kanggo mlaku-mlaku lan sosialisasi lan kadang-kadang mandheg ing bar lan toko ing dalan. Seri pengalaman iki mbutuhake skala jalan anyar sing apik ing Bloor lan Bay.

Kothak Tuwuh Darmabakti Kanthi Sukses

Bloom

Kothak Tuwuh Darmabakti Kanthi Sukses Bloom minangka kothak tuwuh darmabakti sing sukses minangka perabot omah sing apik. Nyedhiyakake kahanan sing apik kanggo succulents. Tujuan utama produk yaiku ngisi kepinginan lan ngrawat sing manggon ing wilayah kutha kanthi akses lingkungan sing kurang ijo. Urban kutha teka akeh tantangan ing saben dinane. Sing ndadekke manungsa nglirwakake alam. Bloom tujuane dadi jembatan antara konsumen lan kepinginan alami. Produk kasebut ora otomatis, tujuane kanggo mbantu konsumen. Dhukungan aplikasi kasebut bakal ngidini pangguna kanggo njupuk tindakan karo tanduran sing bakal ngidini kanggo ngasuh.

Kapel

Coast Whale

Kapel Wangun bionis paus kasebut dadi basa ing kapel iki. Iwak paus ing pesisir Islandia. Sawijining wong bisa mlebet ing pawon liwat iwak sithik lan ngalami perspektif iwak sing ndeleng segara sing luwih gampang manungsa nggambarake nglirwakake lingkungan. Struktur dhukungan kasebut tiba ing pantai kanggo njamin karusakan minimal saka lingkungan alami. Bahan lan alam sing ramah lingkungan nggawe proyek iki minangka tujuan wisata sing mbutuhake perlindungan lingkungan.

Ban Transformatif

T Razr

Ban Transformatif Ing wektu cedhak, panyebaran pembangunan transportasi listrik ana ing ngarep. Minangka pabrikan mobil, Maxxis tetep mikir kepiye bisa ngrancang sistem cerdas sing layak sing bisa melu gaya iki lan malah mbantu nyepetake. T Razr minangka ban cerdas sing dikembangake kanggo kabutuhan. Sensor sing dibangun kanthi aktif ndeteksi macem-macem kahanan nyopir lan menehi sinyal aktif kanggo ngowahi ban kasebut. Tapak gedhe sing ditambahi lan ganti wilayah kontak kanggo nanggepi sinyal, mula bisa ningkatake kinerja traction.