Majalah Desainer
Majalah Desainer
Instalasi Tema

Dancing Cubes

Instalasi Tema Desain iki sesambungan karo subyek sing ditampilake miturut modul. Standar tema iki dirancang kanthi mekanisme sing luwih akeh kanggo nyambungake enem utawa luwih persagi menyang unit sing didhuwurake ing telung arah jejeg. Konfigurasi formulir gratis karo noto ndadekake sambungan padha karo wong-wong sing nari. Pangaturan bolongan cilik nggawe struktur akomodasi kanggo subyek karo bagean linier.

Identitas Perusahaan

film festival

Identitas Perusahaan "Sinema, ahoy" minangka slogan kanggo Festival Film Eropa nomer loro ing Kuba. Minangka bagean saka konsep desain sing fokus ing lelungan minangka cara nyambungake budaya. Desain kasebut nuwuhake perjalanan kapal pelayaran sing lelungan saka Eropa menyang Havana kanthi film. Desain undhangan lan tiket kanggo festival iki inspirasi saka paspor lan papan asale sing digunakake para wisatawan ing saindenging jagad iki. Gagasan lelungan liwat film kasebut nyengkuyung masyarakat supaya bisa nrima lan penasaran karo ijol-ijolan budaya.

Panganan Cemilan

Have Fun Duck Gift Box

Panganan Cemilan Kothak hadiah "Have Fun Duck" minangka kothak hadiah khusus kanggo wong enom. Diilhami dening dolanan gaya game piksel, game lan film, desain kasebut nggambarake "kutha panganan" kanggo wong enom kanthi gambaran sing menarik lan rinci. Gambar IP bakal diintegrasi menyang lurung-lurung ing kutha lan wong enom seneng olahraga, musik, hip-hop lan kegiatan hiburan liyane. Sinau dolanan olahraga sing nyenengake nalika nyenengake panganan, nyatakake gaya urip sing enom, nyenengake lan seneng.

Paket Panganan

Kuniichi

Paket Panganan Panganan tradisional Jepang sing dijaga Tsukudani ora dikenal ing ndonya. Panggang kicap berbasis kacang sing digabungake karo macem-macem panganan laut lan bahan darat. Paket anyar kasebut kalebu sangang label sing dirancang kanggo modern pola tradisional Jepang lan nyatakake karakteristik bahan. Logo merek anyar dirancang kanthi harapan supaya bisa terus tradhisi kasebut sajrone 100 taun sabanjure.

Madu

Ecological Journey Gift Box

Madu Desain kothak hadiah madu diilhami dening "perjalanan ekologis" Shennongjia kanthi tanduran liar sing akeh lan lingkungan ekologis alam sing apik. Nglindhungi lingkungan ekologis lokal yaiku tema kreatif desain kasebut. Desain kasebut ngetrapake seni seni tradisional lan seni wayang Cina tradisional kanggo nampilake ekologi alami lokal lan limang kewan sing dilindhungi kelas pertama. Suket suket lan kayu digunakake ing bahan kemasan, sing nuduhake konsep alam lan perlindungan lingkungan. Kothak njaba bisa digunakake minangka kothak panyimpenan sing apik kanggo digunakake maneh.

Infographic Karo Gif Animasi

All In One Experience Consumption

Infographic Karo Gif Animasi Proyek All In One Pengambilan Pengalaman yaiku Big Data Infographic sing nuduhake informasi kayata tujuan, jinis, lan konsumsi pengunjung menyang pusat blanja kompleks. Isi utama dumadi saka telung wakil Wawasan sing asale saka analisis Data Big, lan disusun saka ndhuwur menyang ngisor miturut urutan sing penting. Grafik kasebut kanthi nggunakake teknik isometrik lan dikelompokake nganggo warna perwakilan saben subyek.