Majalah Desainer
Majalah Desainer
Seri Fotografik

U15

Seri Fotografik Proyek seniman njupuk kesempatan saka bangunan U15 kanggo nggawe asosiasi karo unsur alami sing ana ing imajinasi kolektif. Mupangati struktur bangunan lan bagean kasebut, kanthi warna lan wujud, dheweke nyoba nggawe luwih akeh lokasi spesifik kaya ing Taman Wétan Cina, Menara Setan Amerika, minangka ikon alami sing umum kaya banyu terjun, kali, lan lereng rock. Kanggo menehi interpretasi beda ing saben gambar, seniman njelajah bangunan kasebut kanthi pendekatan minimalis, nggunakake sudut lan sudut pandang sing beda.

Situs Web

Travel

Situs Web Desain kasebut nggunakake gaya minimalis, supaya ora kakehan pengalaman pangguna karo informasi sing ora perlu. Sampeyan uga angel banget nggunakake gaya minimalis ing industri perjalanan wiwit padha karo desain sing gampang lan jelas, pangguna kudu entuk informasi lengkap babagan lelungan kasebut lan iki ora gampang digabung.

Merek Lan Kemasan

Leman Jewelry

Merek Lan Kemasan Solusi Visual kanggo identitas anyar Leman Barang minangka sistem anyar sing lengkap kanggo mbabarake rasa mewah, kepenak lan canggih. Logam anyar sing diilhami dening proses kerja Leman, layanan desain haute couture, kanthi nggawe kabeh bentuk berlian sing ngubengi simbol bintang utawa simbol cemlorot, nggawe simbol sing canggih lan uga nyuarakake efek sing sumunar berlian. Saklajengipun, kabeh bahan tambahan digawe karo rincian kualitas kanggo nyorot lan nambah mewah kabeh unsur visual anyar.

Layanan Rekomendasi Musik

Musiac

Layanan Rekomendasi Musik Musiac minangka mesin rekomendasi musik, nggunakake partisipasi proaktif kanggo nemokake pilihan sing tepat kanggo pangguna. Tujuane kanggo ngusulake antarmuka alternatif kanggo nantang autokrasi algoritma. Nyaring informasi wis dadi cara nggoleki sing ora bisa ditindakake. Nanging, nggawe efek kamar echo lan ngalangi pangguna ing zona sing santai kanthi tliti miturut kekarepane. Pangguna dadi pasif lan mungkasi pitakonan babagan mesin sing diwenehake. Wektu luang kanggo mriksa pilihan bisa nambah biaya bio sing gedhe, nanging iki minangka upaya sing nggawe pengalaman sing migunani.

Omben-Omben

GuJingGong

Omben-Omben Crita budaya sing diwenehake dening masarakat ditampilake ing bungkusan, lan pola ngombe naga digambar kanthi tliti. Naga kasebut dihormati ing China lan nglambangake kepinteran. Ing ilustrasi, Naga metu kanggo ngombe. Amarga wis narik kawigaten anggur, banjur nglayang ing botol anggur, nambah unsur tradisional kayata Xiangyun, kraton, gunung lan kali, sing ngonfirmasi legenda anggur Gujing. Sawise mbukak kothak kasebut, bakal ana lapisan kertas kertu kanthi ilustrasi supaya kothak duwe efek tampilan sakabehe sawise dibukak.

Sistem Wayfinding

Airport Bremen

Sistem Wayfinding Desain modern kontras sing dhuwur lan informasi sing jelas Hirarchie mbedakake sistem anyar. Sistem orientasi ditindakake kanthi cepet lan bakal menehi sumbangan positif kanggo kualitas layanan sing diwenehake bandara. Teges paling penting ing jejere nggunakake font anyar, unsur panah khas kanggo ngenalake warna lan kontras sing beda. Babagan utamane babagan aspek fungsional lan psikologis, kayata visibilitas, katrampilan sing gampang, lan rekaman informasi sing gratis. Kasus aluminium anyar kanthi katerangan LED modern, optimis digunakake. Menara signage ditambahake.