Majalah Desainer
Majalah Desainer
Mesin Juicer Otomatis

Toromac

Mesin Juicer Otomatis Toromac dirancang khusus kanthi tampilan sing kuwat kanggo nggawa cara anyar jus jus jeruk sing diremes. Digunakake kanggo ekstraksi jus maksimal, iku kanggo restoran, kafet lan pasar lan desain premium menehi pengalaman sing ramah ngirim rasa, kesehatan lan kebersihan. Nduwe sistem inovatif sing ngethok woh kanthi vertikal lan ngencengi halves kanthi tekanan puter. Iki tegese kinerja maksimal bisa digayuh tanpa diremet utawa ndemek cangkang.

Ban Transformatif

T Razr

Ban Transformatif Ing wektu cedhak, panyebaran pembangunan transportasi listrik ana ing ngarep. Minangka pabrikan mobil, Maxxis tetep mikir kepiye bisa ngrancang sistem cerdas sing layak sing bisa melu gaya iki lan malah mbantu nyepetake. T Razr minangka ban cerdas sing dikembangake kanggo kabutuhan. Sensor sing dibangun kanthi aktif ndeteksi macem-macem kahanan nyopir lan menehi sinyal aktif kanggo ngowahi ban kasebut. Tapak gedhe sing ditambahi lan ganti wilayah kontak kanggo nanggepi sinyal, mula bisa ningkatake kinerja traction.

Layanan Rekomendasi Musik

Musiac

Layanan Rekomendasi Musik Musiac minangka mesin rekomendasi musik, nggunakake partisipasi proaktif kanggo nemokake pilihan sing tepat kanggo pangguna. Tujuane kanggo ngusulake antarmuka alternatif kanggo nantang autokrasi algoritma. Nyaring informasi wis dadi cara nggoleki sing ora bisa ditindakake. Nanging, nggawe efek kamar echo lan ngalangi pangguna ing zona sing santai kanthi tliti miturut kekarepane. Pangguna dadi pasif lan mungkasi pitakonan babagan mesin sing diwenehake. Wektu luang kanggo mriksa pilihan bisa nambah biaya bio sing gedhe, nanging iki minangka upaya sing nggawe pengalaman sing migunani.

Piano Hibrida Mewah

Exxeo

Piano Hibrida Mewah EXXEO minangka Elekant Sato Piano kanggo papan kontemporer. Wangun unik unik nampilake gelombang swara dimensi telung dimensi. Pelanggan bisa nggawe piano kanthi lengkap supaya bisa selaras karo lingkungane minangka potongan Art Art Dekorasi. Piano berteknologi tinggi iki digawe saka bahan Eksotik kaya Serat Karbon, Kulit Otomotif premium lan sistem speaker soundboard Aerospace kelas; ngetrenake sawetara piano dinamis sing wiyar liwat 200 Watt, 9 sistem swara speker. Baterei sing dibangun khusus ngidini piano bisa nindakake nganti 20 jam kanthi biaya siji.

Kompleks Perhotelan

Serenity Suites

Kompleks Perhotelan Suite Serenity dumunung ing pamukiman Nikiti, Sithonia ing Chalkidiki, Yunani. Komplek iki kalebu telung unit kanthi rong puluh suite lan kolam renang. Unit bangunan nandhani wujud cakrawala spasial sing jero nalika menehi pemandangan optimal ing segara. Kolam renang minangka inti antarane akomodasi lan fasilitas umum. Komplek perhotelan minangka landmark ing wilayah kasebut, minangka cangkang ekstrovert kanthi kualitas batin.

Program Acara Desain

Russian Design Pavilion

Program Acara Desain pameran, kontes desain, pelatihan, konsultasi desain pendidikan lan proyek penerbitan tujuan kanggo promosi perancang lan merek Rusia ing luar negeri. Kagiyatan kita ngrangsang desainer sing nganggo basa Rusia kanggo nyampurnakake pengetahuan lan katrampilan liwat proyek internasional lan mbantu dheweke ngerti perane ing komunitas desain, kepiye promosi lan nggawe produk bisa kompetitif, lan nggawe inovasi sejati.