Majalah Desainer
Majalah Desainer
Obyek Wisata

The Castle

Obyek Wisata Bèntèng minangka proyek pribadi sing diwiwiti rong puluh taun kepungkur ing taun 1996 saka impen wiwit cilik kanggo mbangun Bèntèng, padha karo dongeng. Desainer uga minangka arsitek, konstruktor lan desainer lanskap. Gagasan utama proyek kasebut yaiku kanggo nggawe papan kanggo rekreasi kulawarga, kaya obyek wisata.

Jeneng proyek : The Castle, Jeneng desainer : George Tumpalov, Jeneng Klien : Renaissance Ltd..

The Castle Obyek Wisata

Desain sing luar biasa iki minangka pemenang penghargaan desain salaka ing kompetisi desain busana, busana lan busana. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain desainer pemenang penghargaan perak kanggo nemokake akeh karya desain busana, klambi, lan klambi sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.