Majalah Desainer
Majalah Desainer
Apartemen

Nishisando Terrace

Apartemen Kondhisi iki kasusun saka 4 omah tingkat telu kanthi volume luwih murah lan ngadeg ing situs cedhak tengah kutha. Kisi cedar sing ana ing sanjabane bangunan nglindhungi privasi lan nyegah nyegah degradasi awak bangunan amarga cahya srengenge langsung. Malah kanthi rencana kuadrat sing sederhana, konstruksi 3D spiral sing digawe kanthi nyambungake kebon pribadi tingkat sing beda-beda, saben kamar lan ruang tangga bisa ngasilake volume bangunan iki kanthi maksimal. Pangowahan fasad papan cedar lan proporsi sing dikontrol bisa uga ndadekake bangunan iki tetep organik lan campuran kanthi ganti ing kutha kasebut.

Mal Kulawarga

Funlife Plaza

Mal Kulawarga Funlife Plaza minangka mal kulawarga kanggo luang bocah lan pendhidhikan. Tujuane nggawe koridor mobil balap kanggo bocah-bocah numpak mobil nalika blanja wong tuwa, omah wit kanggo bocah sing nonton lan dolanan ing njero ruangan, plafon "lego" kanthi jeneng mall sing didhelikake kanggo inspirasi bocah-bocah. Latar mburi putih sing sederhana kanthi warna Abang, kuning lan biru, ayo bocah-bocah nggambar lan menehi warna ing tembok, jubin lan jamban!

Desain Interior

Suzhou MZS Design College

Desain Interior Proyek iki dununge ing Suzhou, sing misuwur kanthi desain taman tradisional Tionghoa. Desainer kasebut ngupayakake nggabungake kepekaan modernis lan uga basa Suzhou. Desain kasebut nduwe isyarat saka arsitektur Suzhou tradisional kanthi nggunakake tembok plester putih, lawang rembulan lan arsitektur taman sing rumit kanggo mbayangake basa Suzhou ing konteks kontemporer. Perabotan digawe maneh nganggo cabang daur ulang, pring, lan tali jerami kanthi partisipasi siswa, sing menehi makna khusus kanggo ruang pendhidhikan iki.

Kamar Pameran

From The Future

Kamar Pameran Pameran: Ing kamar pameran, sepatu olahraga lan peralatan olahraga, sing diprodhuksi nganggo teknologi injeksi, dituduhake. Panggonan kasebut, kaya diprodhuksi nganggo cet injeksi sing mencet. Ing cara manufaktur ing papan kasebut, potongan perabot kaya yen diproduksi karo cet injeksi supaya bisa ngasilake kabeh. Dalan jahitan kasar sing ana ing langit-langit, lemes babagan visibilitas teknologi.

Butik & Ruang Pameran

Risky Shop

Butik & Ruang Pameran Toko sing mbebayani dirancang lan digawe dening smallna, studio desain lan galeri vintahe sing diadegake dening Piotr Płoski. Tugas kasebut nyebabake akeh tantangan, amarga butik sing ana ing lantai nomer loro omah omah, ora duwe jendhela toko lan ana area 80 kaki persegi. Ing ngisor iki, ide kanggo nggedhekake wilayah kasebut, kanthi nggunakake ruang ing langit-langit uga ruang lantai. Atmosfer, swasana ati sing diresiki, sanajan prabote bener-bener dipasang ing langit-langit. Toko beresiko dirancang kanggo kabeh aturan (malah nolak gravitasi). Iki nggambarake semangat merek.

Stadion Hospitalitas

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadion Hospitalitas Proyek saka lounges Sky anyar minangka langkah pertama program renovasi ageng sing AC Milan lan FC Internazionale, bebarengan karo Munisipalitas Milan, kanthi tujuan ngowahi stadion San Siro ing fasilitas multifunctional sing bisa di-host kabeh acara penting sing bakal dihadapi Milano sajrone EXPO mbesuk 2015. Sawise sukses proyek skybox, Ragazzi & Partners wis nindakake ide nggawe konsep anyar ruang perhotelan ing ndhuwur pendirian utama Stadion San Siro.