Majalah Desainer
Majalah Desainer
Omah

Dezanove

Omah Inspirasi arsitek kasebut saka kayu kayu putih sing dituntut saka "bateas". Iki minangka platform produksi mussel ing muara lan dadi industri lokal sing penting banget ing "Ria da Arousa", Spanyol. Kayu kayu digunakake ing platform kasebut, lan ana tambahan wit iki ing wilayah kasebut. Umur kayu ora didhelikake, lan beda-beda ing njaba lan jero kayu digunakake kanggo nggawe sensasi sing beda. Omah kasebut nyilih nginep tradhisi sekitare lan nyritakake crita kasebut ing babagan desain lan rinci.

Restoran

Xin Ming Yuen

Restoran Lawang mlebu yaiku arupa bahan, struktur, lan warna sing beda. Wilayah resepsi minangka papan sing tenang. Pola ora nyenengake nemoni dekorasi sing nyenengake. Ing mburi yaiku area bar sing dinamis sajrone konteks. Pola karakter tradisional Tionghoa sing dipimpin lampu nambah rasa futurisme. Nglewati klambi atap payon sing ditanemake kanthi nyenengake yaiku area panedhaan. Dekorasi karo gambar kembang bunga, karboh, layar kaca sing diwarnai lan lemari jamu Bai Zi kuna, iku minangka perjalanan visual liwat tinggalan jaman lan budaya ing mode.

Papan Eceran

Portugal Vineyards

Papan Eceran Toko konsep Portugal Vineyards minangka toko fisik sing pertama kanggo perusahaan spesialis anggur online. Dumunung ing jejere markas perusahaan, ngadhepi dalan lan manggoni 90m2, toko kasebut kalebu rencana terbuka sing ora ana partisi. Pedalaman minangka papan sing putih lan minimalis kanthi sirkulasi sirkular - kanvas putih kanggo anggur Portugis supaya katon lan ditampilake. Rak kasebut diukir metu saka tembok kanggo ngrujuk arena anggur ing pengalaman ritel immersive 360 derajat kanthi ora ana kaunter.

Sosial Lan Luang

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Sosial Lan Luang Garis horisontal lan vertikal intersect liyane kanggo mbentuk kothak. Saben kothak minangka platform komunikasi, uga sumber konsep desain bar wiski. Ing babagan pangirit energi lan pangayoman lingkungan, desainer nggunakake lampu energi LED ing saindhenging garis. Kanggo njaga kualitas udara ing garis kasebut, desain kasebut milih jendhela saka sisih lor nganti kidul, sing bisa ngatasi udhara alami.

Aula Pameran

City Heart

Aula Pameran Saka arsitektur kutha dadi indeks mangertos lan nimbang desain imbang, ekspresi kutha sing dipadhetke ing telung papan, liwat konstruksi lan pembangunan kutha kanggo ningkatake perusahaan, perspektif kutha lan masarakat babagan pangowahan kutha lan ciri kutha lan kutha lempitan iklim minangka ijol-ijolan kanggo mahami pangrancang babagan kutha, luwih dhisik ndeleng kutha supaya bisa ndeleng masa depane.

Komplek Berkuda

Emerald

Komplek Berkuda Gambar proyek arsitektur lan spasial holistik nggabungake kabeh enem bangunan sing nuduhake identitas fungsional kanggo saben bangunan. Fasad tambahan arena lan kandang sing diarahake menyang inti komposit administratif. Bangunan enem sisi minangka kothak kristal dipasang ing bingkai kayu kaya kalung. Segitiga tembok sing dihiasi nganggo kaca kaca minangka rincian zamrud. Konstruksi putih sudhut mlengkung nyorot lawang mlebu utama. Kothak fasad uga minangka bagean saka ruang batin, sing bisa ditemokake lingkungan liwat web sing transparan. Interioré nerusake tema struktur kayu, nggunakake skala unsur kanggo skala manungsa sing luwih proporsional.