Majalah Desainer
Majalah Desainer
Omah Sale

Zhonghe Kechuang

Omah Sale Proyek iki ngupayakake ambane lan akurasi materi, teknologi lan ruang, lan negesake integritas fungsi, struktur lan wujud. Liwat gabungan efek lampu lan bahan anyar kanggo dadi elemen estetika sing paling apik, supaya bisa nggayuh tujuan desain kanthi ngethok, kanggo menehi penghargaan teknologi tanpa watesan.

Omah Omah

Casa Lupita

Omah Omah Casa Lupita menehi penghargaan kanggo arsitektur kolonial klasik Merida, Mexico lan tetanggan sing ana sejarah. Proyek iki melu pemulihan saka casona, sing dianggep minangka situs warisan, uga arsitektur, interior, perabot lan desain lanskap. Premis konseptual saka proyek kasebut yaiku juxtaposition arsitektur kolonial lan kontemporer.

Cifi Donut Tk

CIFI Donut

Cifi Donut Tk Taman Kanak-kanak CIFI Donut dipasang ing komunitas omah. Kanggo nggawe papan kegiatan pendidikan prasekolah ngintegrasi kepraktisan lan kaendahan, coba nggabungake ruang penjualan karo ruang pendhidhikan. Liwat struktur cincin sing ngubungake ruang telung dimensi, bangunan lan lanskap diintegrasi kanthi harmoni, dadi papan kegiatan sing kebak makna sing nyenengake lan makna pendhidhikan.

Restoran

Thankusir Neverland

Restoran Wilayah kabeh proyek cukup gedhe, biaya listrik lan transformasi banyu lan penghawa dingin pusat uga dhuwur, uga piranti lan peralatan dapur liyane, saengga anggaran kasedhiya dekorasi ruangan interior cukup diwatesi, saengga para desainer njupuk " kaendahan alam bangunan kasebut dhewe & Quot;, sing menehi kejutan gedhe. Atap gendhakan wis diowahi kanthi nginstal lampu langit ukuran beda-beda ing ndhuwur. Sajrone awan, srengenge sumunar liwat lampu langit, nggawe alam lan efek cahya sing rukun.

Restoran Lan Bar Jepang

Dongshang

Restoran Lan Bar Jepang Dongshang minangka restoran lan bar Jepang sing ana ing Beijing, kasusun saka pring sing macem-macem wujud lan ukuran. Visi proyek kasebut yaiku nggawe lingkungan makan sing unik kanthi ngganggu estetika Jepang kanthi unsur budaya China. Bahan tradisional sing ana hubungane karo seni lan kerajinan loro negara kasebut nutupi tembok lan langit-langit kanggo nggawe suasana sing intim. Bahan alami lan lestari nggambarke filsafat anti-kutha ing crita klasik Cina, Pitu Sages saka Bambu Grove, lan interior njedulake rasa mangan ing jero wit pring.

Omah

Zen Mood

Omah Zen Mood minangka proyek konsep sing dadi pusat ing 3 pembalap utama: Minimalisme, adaptasi, lan estetika. Segmen individu dipasang kanthi nggawe macem-macem bentuk lan nggunakake: omah, kantor utawa ruang pameran bisa digawe nggunakake rong format. Saben modul wis dirancang kanthi 3.20 x 6.00m sing disusun ing 19m² sajrone 01 utawa 02 lantai. Pengangkutan kasebut umume digawe saka truk, uga bisa dikirim lan nginstal mung sedina. Rancang unik, kontemporer sing nggawe ruang sing gampang, gampang lan kreatif digawe kanthi cara konstruktif sing resik lan industrialisasi.