Majalah Desainer
Majalah Desainer
Atraksi Turis

In love with the wind

Atraksi Turis Bèntèng Katresnan angin ana ing abad kaping-20 sing mapan ing desa Ravadinovo, Area ing tengah gunung Strandza. Dolan maring lan seneng koleksi sing misuwur ing jagad, arsitektur sing apik banget lan crita kulawarga sing nyenengake. Bersantai ing tengah-tengah kebon sing idyll, seneng karo kayu lan tlaga ing tlaga lan rumangsa semangat dongeng.

Jeneng proyek : In love with the wind, Jeneng desainer : George Tumpalov, Jeneng Klien : Renaissance Ltd..

In love with the wind Atraksi Turis

Desain sing apik banget iki minangka penghargaan penghargaan desain emas ing produk lampu lan kompetisi desain desain lampu. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain desainer pemenang penghargaan emas kanggo nemokake akeh karya desain produk pencahayaan anyar, inovatif, asli lan kreatif lan proyek pencahayaan.

Legenda desain dina

Perancang legendaris lan karya penghargaan sing bisa ditampa.

Desain Legenda minangka desainer sing misuwur banget sing nggawe World kita dadi papan sing apik kanthi rancangan sing apik. Temokake desainer legendaris lan desain produk inovatif, karya seni asli, arsitektur kreatif, desain busana lan strategi desain sing luar biasa. Seneng lan njelajah karya desain asli saka para perancang, seniman, arsitek, arsitek, inovator lan merek ing saindenging jagad. Entuk inspirasi karo desain kreatif.