Majalah Desainer
Majalah Desainer
Atraksi Turis

In love with the wind

Atraksi Turis Bèntèng Katresnan angin ana ing abad kaping-20 sing mapan ing desa Ravadinovo, Area ing tengah gunung Strandza. Dolan maring lan seneng koleksi sing misuwur ing jagad, arsitektur sing apik banget lan crita kulawarga sing nyenengake. Bersantai ing tengah-tengah kebon sing idyll, seneng karo kayu lan tlaga ing tlaga lan rumangsa semangat dongeng.

Jeneng proyek : In love with the wind, Jeneng desainer : George Tumpalov, Jeneng Klien : Renaissance Ltd..

In love with the wind Atraksi Turis

Desain sing apik banget iki minangka penghargaan penghargaan desain emas ing produk lampu lan kompetisi desain desain lampu. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain desainer pemenang penghargaan emas kanggo nemokake akeh karya desain produk pencahayaan anyar, inovatif, asli lan kreatif lan proyek pencahayaan.

Tim desain dina

Tim desain paling apik ing donya.

Kadhangkala sampeyan kudu tim desainer sing gedhe banget kanggo desain kanthi saestu desain. Saben dina, kita nampilake tim desain sing inovatif lan kreatif sing apik kanggo ngasilake penghargaan. Jelajahi lan nemokake arsitektur asli lan kreatif, desain, mode, desain grafis lan strategi desain sing apik saka tim desain ing saindenging jagad. Entuk inspirasi karo karya asli dening desainer master agung.