Majalah Desainer
Majalah Desainer
Atraksi Turis

In love with the wind

Atraksi Turis Bèntèng Katresnan angin ana ing abad kaping-20 sing mapan ing desa Ravadinovo, Area ing tengah gunung Strandza. Dolan maring lan seneng koleksi sing misuwur ing jagad, arsitektur sing apik banget lan crita kulawarga sing nyenengake. Bersantai ing tengah-tengah kebon sing idyll, seneng karo kayu lan tlaga ing tlaga lan rumangsa semangat dongeng.

Jeneng proyek : In love with the wind, Jeneng desainer : George Tumpalov, Jeneng Klien : Renaissance Ltd..

In love with the wind Atraksi Turis

Desain sing apik banget iki minangka penghargaan penghargaan desain emas ing produk lampu lan kompetisi desain desain lampu. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain desainer pemenang penghargaan emas kanggo nemokake akeh karya desain produk pencahayaan anyar, inovatif, asli lan kreatif lan proyek pencahayaan.

Wawancara desain dina

Wawancara karo desainer sing misuwur ing jagad.

Waca wawancara lan obrolan pungkasan babagan desain, kreatifitas lan inovasi ing antarane wartawan desainer lan desainer, seniman lan arsitek sing misuwur ing jagad. Deleng proyek desain paling anyar lan desain sing bisa dianugerahi dening desainer, seniman, arsitek lan produser sing misuwur. Temokake wawasan anyar babagan kreatifitas, inovasi, seni, desain lan arsitektur. Sinau babagan proses desain para perancang gedhe.