Majalah Desainer
Majalah Desainer
Kantor Layanan

Miyajima Insurance

Kantor Layanan Konsep proyek kasebut yaiku "nyambungake kantor karo kutha" njupuk kauntungan saka lingkungan. Situs kasebut dumunung ing papan sing nampilake gambaran babagan kutha. Kanggo nggayuh ruang terowongan kasebut diadopsi, sing mlebu saka gapura mlebu nganti pungkasan ruang kantor. Garis kayu langit-langit lan celah ireng sing dipasang lampu lan peralatan penghawa dingin menehi arah arah menyang kutha.

Kursi

Lollipop

Kursi Kursi Lollipop minangka kombinasi saka warna lan warna modis sing ora biasa. Unsur-unsur siluet lan warna kasebut kudu katon kaya permen, nanging ing kursi kursi pas karo interior gaya. Wangun chupa-chup kasebut minangka basis saka armrests lan mburi lan kursi digawe ing bentuk gula-gula klasik. Kursi Lollipop digawe kanggo wong sing seneng keputusan lan busana sing wani, nanging ora pengin nyuda fungsionalitas lan kenyamanan.

Panel Akustik Sing Upholstered

University of Melbourne - Arts West

Panel Akustik Sing Upholstered Brief kita yaiku nyuplai lan nginstal akeh kain Akustik sing dibungkus kain Akurat kanthi macem-macem ukuran, sudut lan bentuk. Prototipe awal ndeleng owah-owahan ing desain lan cara fisik kanggo nginstal lan nundha panel kasebut saka tembok, langit-langit lan tangga ing tangga. Saiki, kita ngerti manawa sistem gantung proprietri saiki kanggo panel langit-langit ora cukup kanggo kebutuhan lan kita nyiptakake kita dhewe.

Wesi Curling

Nano Airy

Wesi Curling Wesi curling nano airy nggunakake teknologi ion negatif sing inovatif. Tetep tekstur lancar, curl mengilap apik banget. Pipa curling wis ngalami lapisan nano-keramik, rumangsa lancar. Kriting rambut kanthi lembut lan cepet kanthi hawa panas saka ion negatif. Dibandhingake karo iring sing curling tanpa hawa, sampeyan bisa ngrampungake kanthi kualitas rambut sing luwih lembut. Werna dhasar produk iku alus, anget lan murni matte, lan warna aksen yaiku emas jambon.

Restoran

Yuyuyu

Restoran Ana pirang-pirang desain kontemporer iki sing beda-beda ing pasar saiki ing China saiki, biasane adhedhasar desain tradisional nanging kanthi bahan modern utawa ekspresi anyar. Yuyuyu minangka restoran Cina, desainer nggawe cara anyar kanggo nyatakake desain Oriental, Instalasi anyar sing dumadi saka garis lan titik, sing ditambahi saka lawang menyang njero restoran. Kanthi owah-owahan jaman, apresiasi estetika wong uga saya ganti. Kanggo desain Oriental kontemporer, inovasi banget perlu.

Restoran

Yucoo

Restoran Kanthi kadewasan estetika lan owah-owahan estetika manungsa, gaya modern sing nyorot awake dhewe lan awake dhewe wis dadi unsur desain penting. Kasus iki minangka restoran, desainer pengin nggawe pengalaman ruang muda kanggo konsumen. Tetanduran biru, abu-abu lan ijo sing ringan nggawe kasenengan rnatural lan kasual ing papan. The candelier digawe saka rotan tenunan lan logam nerangake tabrakan ing antarane manungsa lan alam, nuduhake vitalitas ing kabeh restoran.

Wawancara desain dina

Wawancara karo desainer sing misuwur ing jagad.

Waca wawancara lan obrolan pungkasan babagan desain, kreatifitas lan inovasi ing antarane wartawan desainer lan desainer, seniman lan arsitek sing misuwur ing jagad. Deleng proyek desain paling anyar lan desain sing bisa dianugerahi dening desainer, seniman, arsitek lan produser sing misuwur. Temokake wawasan anyar babagan kreatifitas, inovasi, seni, desain lan arsitektur. Sinau babagan proses desain para perancang gedhe.