Majalah Desainer
Majalah Desainer
Toko

Formal Wear

Toko Toko sandhangan wong asring nawakake interior netral sing mengaruhi swasana pengunjung kanthi negatif lan mulane nyuda persentase dodolan. Kanggo narik kawigaten wong ora mung ngunjungi toko, nanging uga tuku produk sing diwenehake ing kana, papan kasebut kudu menehi inspirasi lan menehi semangat sing apik. Pramila desain toko iki nggunakake fitur khusus sing diilhami dening kerajinan tukang jahit lan rincian sing beda sing bakal narik perhatian lan nyebar swasana. Tata ruang angkasa mbukak sing dadi rong zona uga dirancang kanggo kabebasan para pelanggan sajrone blanja.

Straight Rambut

Nano Airy

Straight Rambut Wesi straightener air Nano nggabungake bahan lapisan nano-keramik kanthi teknologi wesi negatif sing inovatif, sing nggawa rambut alon-alon lan kanthi ramping kanthi cepet. Thanks kanggo sensor magnet ing ndhuwur tutup lan awak, piranti mati kanthi otomatis nalika tutup ditutup, sing aman digawa metu. Badan kompak nganggo desain nirkabel USB sing bisa diisi ulang gampang gampang disimpen ing tas tangan lan nggawa, mbantu wanita supaya gaya rambut elegan kapan wae, ing endi wae. Skema warna putih lan Jambon menehi pinjaman karakter kanggo karakter.

Aplikasi Seluler

DeafUP

Aplikasi Seluler DeafUP micu pentinge pendhidhikan lan pengalaman profesional kanggo masarakat budheg ing Eropa Wétan. Dheweke nggawe lingkungan sing profesional ngrungokake lan siswa budheg bisa ketemu lan kolaborasi. Makarya bebarengan bakal dadi cara alami kanggo nguatake lan menehi motivasi marang wong budheg dadi luwih aktif, nambah bakat, sinau katrampilan anyar, supaya bisa bedane.

Tas Tangan

Qwerty Elemental

Tas Tangan Kaya évolusi desain énggal nuduhaké éwah-éwahan saka wangun visual sing kompleks nganti wangun geometris sing resik, berlemal, Qwerty-unsur minangka perwujudan kekuatan, simetri, lan kesederhanaan. Bagian baja konstruktif digawe dening macem-macem tukang yaiku fitur visual sing khas kanggo prodhuk kasebut, sing menehi bag minangka penampilan arsitektur. Keanehan penting tas yaiku rong kunci mesin typewriter sing digawe awake dhewe lan dipasang dening desainer dhewe.

Koleksi Wanita

Macaroni Club

Koleksi Wanita Koleksi kasebut, Klub Macaroni, diilhami dening The macaroni & # 039; s wiwit pertengahan abad kaping 18 sing nyambung menyang logo ketagihan saiki. Macaroni minangka istilah kanggo wong sing ngluwihi wates fashion biasa ing London. Dheweke dadi logo mania ing abad ka-18. Koleksi iki tujuane kanggo nuduhake kekuwatan logo wiwit saiki lan saiki, lan nggawe Macaroni Club minangka merek dhewe. Rincian desain kasebut diilhami saka kostum Macaroni ing taun 1770, lan tren fashion saiki kanthi volume lan dawa sing ekstrem.

Situs Web

Tailor Made Fragrance

Situs Web Tailor Made Fragrance lair saka pengalaman perusahaan Italia khusus ing pangembangan lan produksi kemasan utama kanggo sektor minyak wangi, perawatan kulit, kosmetik warna lan wangi omah. Peranan Webgriffe yaiku ndhukung Strategi Bisnis pelanggan kanthi ngrancang solusi sing disenengi Kesadaran Brand lan peluncuran Unit Bisnis anyar sing fokus kanggo pangguna nggawe minyak wangi sing unik lan disesuaikan, langkah saka proses wutah industri sing wutuh. segmen saka tawaran B2B.

Tim desain dina

Tim desain paling apik ing donya.

Kadhangkala sampeyan kudu tim desainer sing gedhe banget kanggo desain kanthi saestu desain. Saben dina, kita nampilake tim desain sing inovatif lan kreatif sing apik kanggo ngasilake penghargaan. Jelajahi lan nemokake arsitektur asli lan kreatif, desain, mode, desain grafis lan strategi desain sing apik saka tim desain ing saindenging jagad. Entuk inspirasi karo karya asli dening desainer master agung.