Majalah Desainer
Majalah Desainer
Restoran

Chuans Kitchen II

Restoran Chuan's Kitchen II, sing njupuk loro-lorone ireng Sichuan Yingjing lan bahan-bahan lemah tambang saka konstruksi metro minangka medium, minangka restoran eksperimen sing dibangun ing eksperimen seni rakyat tradisional saiki. Munculake tapel wates bahan lan njelajah bentuk seni tradisional rakyat modern, Infinity Mind ngeklik gasket sing dibuwang sawise ngobongake proses earthenware ireng Yingjing, lan nggunakake minangka unsur dekorasi utama ing Dapur Chuan II.

Kursi

Infinity

Kursi Penekanan utama desain kursi tanpa wates digawe tepat ing mundur. Minangka referensi simbol infiniti - tokoh sing dibalik saka wolung. Kaya ganti wujud nalika ngowahi, netepake dinamika garis lan nggawe tandha infiniti ing sawetara pesawat. Pinggiran kasebut ditarik karo sawetara pita elastis sing dadi gelung njaba, sing uga ngasilake simbolisme siklus urip lan keseimbangan tanpa wates. Penekanan tambahan diselehake ing sikil-sikil sing unik sing ndandani aman lan ndhukung bagean sisih kursi kaya clamp.

Cafe

Hunters Roots

Cafe Menjawab ringkes kanggo estetika modern sing resik, interior sing diilhami dening peti buah kayu sing digunakake ing bentuk abstrak digawe. Kothak ngisi spasi, nggawe bentuk patung sing mirip, kaya sing ana, sing digawe saka bentuk geometri sing gampang lan lurus. Asil minangka pengalaman spasial sing resik lan dikendhaleni. Desain cerdas uga nggedhekake ruang sing winates kanthi ngowahi peralatan praktis dadi fitur hiasan. Lampu, lemari lan rak bisa menehi kontribusi kanggo konsep desain lan visual sculptural.

Patung Lampu Kristal

Grain and Fire Portal

Patung Lampu Kristal Diwenehi saka kayu lan kristal kwarsa, patung cahya organik iki nggunakake kayu sing terus-terusan saka kayu kayu sing wis lawas. Digunakake nganti pirang-pirang puluh taun dening srengenge, angin, lan udan, kayu banjur digawe tangan, wedhi, diobong lan rampung dadi prau kanggo nggunakake lampu LED lan nggunakake kristal kuarza minangka diffuser alami. 100% kristal quartz asli sing ora digunakake digunakake ing saben patung lan umur 280 yuta taun. Macem-macem teknik finishing kayu kalebu cara Shou Sugi Ban nggunakake geni kanggo njaga lan kontras warna.

Lampu

Capsule

Lampu Bentuk lampu Capsule mbaleni wujud kapsul sing nyebar ing jagad modern: obat-obatan, struktur arsitektur, kapal angkasa, thermoses, tabung, kapsul wektu sing ngirim pesen menyang keturunan nganti pirang-pirang puluh taun. Bisa dadi rong jinis: standar lan elongated. Lampu kasedhiya ing sawetara warna kanthi macem-macem transparansi. Ikat tali nilon nambah efek gawenan tangan menyang lampu kasebut. Wangun universal kanggo nemtokake kesederhanaan babagan produksi lan produksi massa. Simpen ing proses produksi lampu minangka kauntungan utamane.

Pavilion

ResoNet Sinan Mansions

Pavilion ResoNet Pavilion ditugasake Sinan Mansions ing Shanghai kanggo perayaan Taun Anyar Cina 2017. Wujud pavilion sementara ditambah lampu resonet "interaktif" sing dipasang ing permukaan njero. Nggunakake teknik Low-Fi kanggo nggambarake frekuensi resonansi sing wujud ing lingkungan alami, liwat interaksi unsur umum lan sekitar sing dideteksi net net. Pavilion madhangi dununge umum kanggo nanggepi rangsangan getaran. Loro saka pengunjung bisa teka kanggo nggawe Spring Festival, bisa uga digunakake minangka panggung.

Legenda desain dina

Perancang legendaris lan karya penghargaan sing bisa ditampa.

Desain Legenda minangka desainer sing misuwur banget sing nggawe World kita dadi papan sing apik kanthi rancangan sing apik. Temokake desainer legendaris lan desain produk inovatif, karya seni asli, arsitektur kreatif, desain busana lan strategi desain sing luar biasa. Seneng lan njelajah karya desain asli saka para perancang, seniman, arsitek, arsitek, inovator lan merek ing saindenging jagad. Entuk inspirasi karo desain kreatif.