Majalah Desainer
Majalah Desainer
Madu

Ecological Journey Gift Box

Madu Desain kothak hadiah madu diilhami dening "perjalanan ekologis" Shennongjia kanthi tanduran liar sing akeh lan lingkungan ekologis alam sing apik. Nglindhungi lingkungan ekologis lokal yaiku tema kreatif desain kasebut. Desain kasebut ngetrapake seni seni tradisional lan seni wayang Cina tradisional kanggo nampilake ekologi alami lokal lan limang kewan sing dilindhungi kelas pertama. Suket suket lan kayu digunakake ing bahan kemasan, sing nuduhake konsep alam lan perlindungan lingkungan. Kothak njaba bisa digunakake minangka kothak panyimpenan sing apik kanggo digunakake maneh.

Bangku Pawon

Coupe

Bangku Pawon Dhingklik iki dirancang kanggo mbantu supaya bisa njaga dedeg piadeg netral. Kanthi mirsani prilaku saben dinane, tim desain kasebut nemoni kebutuhan kanggo wong lungguh ing bangku kanggo wektu sing luwih cendhak kayata lungguh ing pawon kanthi istirahat kanthi cepet, sing menehi inspirasi tim nggawe bangku iki khusus kanggo ngatasi prilaku kasebut. Stol iki dirancang kanthi bagean lan struktur sing paling sithik, nggawe bangku kasebut terjangkau lan larang regane kanggo para panuku lan adol kanthi nganggep produktivitas pabrik.

Infographic Karo Gif Animasi

All In One Experience Consumption

Infographic Karo Gif Animasi Proyek All In One Pengambilan Pengalaman yaiku Big Data Infographic sing nuduhake informasi kayata tujuan, jinis, lan konsumsi pengunjung menyang pusat blanja kompleks. Isi utama dumadi saka telung wakil Wawasan sing asale saka analisis Data Big, lan disusun saka ndhuwur menyang ngisor miturut urutan sing penting. Grafik kasebut kanthi nggunakake teknik isometrik lan dikelompokake nganggo warna perwakilan saben subyek.

Poster Film

Mosaic Portrait

Poster Film Film seni "Potret Mosaic" dirilis minangka poster konsep. Utamane nyritakake babagan bocah wadon sing nyerang seksual. Putih biasane duwe kiasan pati lan simbol ing kesucian. Poster iki milih ndhelikake pesen "pati" ing mburi bocah sing tenang lan lembut, saengga nyorot emosi sing luwih kuat ing mburi nggawe bisu. Ing wektu sing padha, desainer nggabungake unsur-unsur seni lan simbol sing menehi saran menyang gambar, nyebabake pamikiran lan eksplorasi karya film luwih akeh.

Interior Sabuk Njero Ruangan

Brooklyn Laundreel

Interior Sabuk Njero Ruangan Iki minangka sabuk umbah-umbah kanggo nggunakake interior. Badhe kompak sing luwih cilik tinimbang paperback Jepang katon ukurane, fines lancar tanpa skru ing permukaan. Sabuk dawane 4 m re total 29 bolongan, saben bolongan bisa tetep lan gantung mantel kanthi ora ana clothespins, bisa digunakake supaya cepet. Sabuk digawe saka polyurethane anti-bakteri lan anti-cetakan, bahan sing aman, resik lan kuwat. Beban maksimal 15 kg. 2 pcs saka pancing lan awak putar ngidini panggunaan pirang-pirang cara. Cilik lan prasaja, nanging iki pancen migunani kanggo ruangan ruangan ruangan. Operasi sing gampang lan nginstal pinter bakal cocog karo macem-macem jinis ruangan.

Rumah Sakit

Warm Transparency

Rumah Sakit Konvensional, rumah sakit cenderung dadi papan sing ora duwe warna utawa materi sing ora alami amarga bahan struktur gawean kanggo nambah fungsi lan efisiensi. Mula, pasien rumangsa ora kapisah saka urip saben dina. Timbang-timbang kanggo lingkungan sing kepenak yen pasien bisa mbuwang lan bebas saka stres, kudu ditindakake. Arkitek TSC nyedhiyakake papan sing terbuka lan nyaman kanthi nyetel ruang langit-langit terbuka lan LV sing gedhe kanthi nggunakake akeh bahan kayu. Transparansi arsitektur sing nyenengake iki nyambungake wong lan layanan medis.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.